Allah nasip ederse temmuz ortaları yavruma kavuşucam. Gorumcemin de 3,5 yaşlarında bir oğlu var. Ben hamile kaldığımdan beri kv surekli bu torununa benim bebeğim uzerinden kışkırtmalar yapıyor. Orneğin; ben artık (ayşe olsun adı) ayşe nin babaannesi olucam, bak yemeğini ye yoksa ayşe yicek, artık ben ayşeyi daha cok sevicem, ya da git pis ayşe sen yeme venşm oğlum yicek, ayşe altına yapmıcak ama sen yapıyorsun. İşte ven bunu ayşeye yedireyim o ac kalmasın yoksa olur, cocupun dediği olsun banane . Hayır o yemesin ne yicem, hayır doverim onu. Gelmesin vs...Cocuğu surekli iyi kotu yonde bebeğe kışkırtma surecine girdi 8 aydır. Hatta bi ara cok sinirlendi cocuk geldi karnıma vurmaya calıştı. Acaba ben mi abartıyorum bilmiyorum ama kıskanclık bu sonucta ben bebeğim doğduğunda cocukla aynı odada 1sn yalniz bırakamam hatta yanlarında biri olsa bile bırakamam gibi geliyor. Ya vurursa, ya ağzına gozune bir şey tıkarsa, ya bi yerden itelerse. Tek suclu kv olacak bana gore. Ya da bunların hicbiri olmaz mı cocuk bu unutur mu dersiniz? Sizce eşime soylemeli miyim annesini uyarsın mı?

Ekleme:
Benim hic mudahale etmediğini duşunenler var. Surekli anne bu şekilde konuşma cocuk kıskanclıkla yaklaşmasın kuzenine yazık değil mi, uzuluyor. Ayşeyle cok iyi arkadaş olacaklar kuzeniyle oyunlar oynayacak, onu Cok sevecek, oyuncaklarını paylaşacak... vs bu şekilde acıklamalar yapıyorum. Kayınvalidem anlamak istemiyor illaki kalbini kırıcam bi şeyler o zaman dank edecek. Benim kapı kilidi muhabbeti vardı evime zart zurt girerdi, alttan alttan ben evime cat kapı gelinmesini sevmem dedim, annemlerin evinde babam bile kapıyı calardı belki musait olmayız diye dedim, ben evime geleni kapıda karşılamak isterim dedim, biri ben evdeyken pat diye iceri girse korkarım dedim, anne sen kapıyı cal olmadı ara duymazsam gir dedim, anne bi şeye ihtiyacın olursa ara beni Ben dr varsa gir al dedim, en son anahtarı kapıda bıraktım giremesin diye kesti mi kesmedi ne laftan anladı ne sozden anladı en sonunda kapı kilidini değiştim ve bu surece kadar cok tartışmalar yaşadık hem bu konuda hem başka konularda. Ben kapı kilidini değişince bi de ona huzursuzluk cıkardı kendi kapı kilidini değişti. Yani anlayacağınız laftan anlayan bi yok karşımda. Ben 4-5 ay icinde atanıcam ve gidicem o yuzden kalbini kırmak istemiyorum, huzursuz olmak istemiyorum son ayımda. Bu kapı orneğini verme sebebim siz tepki verseniz kayınvalide konuşmaz diyenler icin. Konuşuyor, konuşacak biliyorum kalbini kırdıracak oyle susacak...