Hanımlar merhaba.Arkadaşım olmadığı icin sizlerin fikirlerini alıp,goruşlerinizi okuyarak kendime yon vermeye calışıyorum.Yine bir hatta birkac derdim var .Iki yıllık evliyim ve eşim bir ay once yeni bir telefon aldı.Iki yıldır şifre falan koymazdı telefonuna.Fakat şimdi Galeri bile şifreli bana telefonunu zor veriyor.Onceden kızardı sosyal Medya hesabım var diye fakat şimdi kendisinin iki uc tane sosyal medya hesabı var.Onceden profilinde ikimizin fotoğrafı varken şimdi heryerde kendisinin tek başına fotoğrafları var.Sanki bekar gibi.Neden fotoğrafımız yok dediğimde ise ben karımı Kimseye gostermek istemiyorum diyor.Kendisi uzman cavuşlugu kazandı eğitime gidecek.Araba almayı duşunuyor bana fikrimi sormuyor bile.Şimdi asgari ucretliyiz fakat uzman olunca bu para iki katı olacak .Sanki para onu değiştiriyor.Ben istemezsem para vermez,Senin de bir ihtiyacın olur mu demez.Bende o vermeyince istemeye cekiniyorum.Kendisi har vurup harman savururken ben hep para biriktirmeye calışıyorum.Bakıyorum cevreme koca parası yemeyi bilen bayanlar oluyor tabi bu tabirimi yanlış anlamayın.Ama gercekten cok şaşırıyorum nasıl oluyor da kredi kartları banka kartlarını alabiliyorlar eslerinden hayret ediyorum.Bende istiyorum mesleğe gecince evim arabam olsun ehliyetim olsun.Fakat bunlara izin yok.Ehliyet alayım deyince bozuluyor istemiyor.Bana yardım edermisiniz?
Ne yapsam nasıl davransam iyi olur bilmiyorum.Fikir ve goruşleriniz icin şimdiden teşekkurler.
Ne yapsam 🤔
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Ne yapsam 🤔