Tam 5 gun sonra evlilik yıldonumumuz...
İlk ayrılık oyununu o başlattı ben burda gunahı diğer tarafa atan rahatlamak icin gelen tayfadan değilim benimde oldu hatalar cım ama suclamıyorum o başlattı...
1yıl boyunca oğlum doğduktan hemen sonra ayrılmıştık, daha doğrusu lohusa depresyonu+ bunu fırsat bilen eş ailesi durumuydu bizimkisi...
Oğlum ilk baba dediğinde babama icim yanmıştı sonucu neyse dişi kuş yapar yuvayı diye sabrettim o bana geri dondu affettim
Yalan iyi değil iki ayrı yabancı kalmışız birde ortada hicte alışık olmadığı bi "bebekli" hayat hemfe 1 yaşında ara sıra cocuk gormekle aynı şey miydi , hayır...
Sabrettim yuvayı dişi kuş yapacaktı ya
Sevmek istedi ama hemde cepte olan bi hatunda olayım istedi... tam sabrımın sonucunu alacakken ama beni zamanında aldattığını oğrendim gecmiş zaman ama ona en inandığım en saf yerine koyulduğun zamanlardaydı
Detaylar ise cook fazla
En sonunda ben boşanma davası actım
O kadar şeyine sabrettim ki taştı artık
Anlatsam şimdi burda ne zeki kadınmışsın iyi etmişsin diyecek olanlarınız var, hukuki anlamda şu an icin herşey benim lehime
Evi o terketti darp etti darp raporu ile uzaklaştırma aldım evde oturuyorum kredisini faturasını odemek zorunda vs vs... nafaka şu an yok daha ilk duruşma olmadı
Ve .. tam 28 gun kaldı aramızda bir garip diyalog arada bir donuyor ve ben onu cok ozluyorum..icim titriyor adı gecince boşanmaktan korkmuyorum ona olan sevgimden ... verdiğim emeğin bu kadar hice sayılmasından ... beni acaba oda hissediyor mu hissinden... ailemden bile yoruldum
Severek boşanmak ...
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Severek boşanmak ...