Kızlar dert desem dert değil sadece kocaman bir kafa karışıklığı bendeki, benim yerimde sizler olsaydınız ne yapardınız merak ediyorum.

Oğretmenim evli değilim ve 4 senedir batıda trakyada buyuk sayılabilecek bir sanayi ilcesinde yaşıyorum. Beni burada tutan tek şey aslında hic birşey, şehri sevmiyorum havası kirli kotu insanları bir değişik alışamadım sevemedim ama ortamım arkadaşlarım burada olduğu icin bi turlu gidemedim de. Ev arkadaşım var o burada kalacak, ben onunla bir sene daha kalmak istemediğim icin de gitmek istiyorum acıkcası, burada kalmaya devam edip ayrı eve cıkıcam dersem tepkisi ne olur kestiremiyorum

Bu sene buyuk sayılabilecek bir şehirde Manisa'da yeni bir okul acıldı ve zorunlu hizmet okulu oldu cok fazla acık var, sırf tayin isticem diye şehri gidip gordum gezdim sevdim de İzmir'e mesafesi şehrin yapısı hoşuma gitti. Butun sene tayin istiyorum burayı sonunda terkediyorum diye gezdim durdum ama tercihlere 2 hafta kala icimi korku sardı, hic arkadaşımın olmadığı bilmediğim bir şehre gidicem artık yaş da 25 26 herkesle arkadaş olayım modunda değilim, yalnız kalırsam kafama gore birileri olmazsa diye korkuyorum.
Burada kalırsam da of yine bırakamadım bu berbat yeri diyip kendi kendimi yiyeceğim arkadaşlarımı niye bıraktım da derim kendime eminim.

Yeni bir başlangıc yapmak her zaman guzellikler getirir mi ? Yoksa şehri guzelleştiren icindeki insanlar mıdır ?