20 aylık bir evlilik bir bebek ve boşanma
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- 20 aylık bir evlilik bir bebek ve boşanma
-
02-10-2022, 23:18:38Uzun uzun yazıp yazmamayı duşundukten sonra en azından destek duyabilmek adına yazmaya karar verdim.20 aylık evliyim 2 aylık bir kızım var.kamu personeliyim universite mezunuyum 26 yaşındayım aylık 5000₺ gibi bi gelirim var eşimle severek 3 yıl sonunda evlendik.evliliğimizin 15. Gunun de kavga ettik ve bana vurdu af diledi ettim daha sonrasında tekrar vurdu ama o vurmadım o vurmak değil ittim vs. diyordu ozur diliyordu.sonra ben bidaha bana el kaldırırsa ayrılacağımı soyledim bana vurmadı daha sonrasında ama eşya kırmaya başladı bu sefer her kavga da tartışmada telefonlar bilgisayarlar kırıldı neredeyse 30 bin ₺ kırılan eşyalar en son aileni ara gelsin alsınlar seni dedi aradım geldiler oturup konusuldu bn bana vurduğunu soylemedim ta ki herkeze benim cenemi tutamadığım kotu konustuğum icin bole olduğunu soyleyip ikna edene kadar.herkez bnm ailemde dahil bana suc buldular bnde sen bana vurdun deyip kendimi tutamayınca filmler koptu ailemin evine geldim sonra ozurler yeminler dondum.dondukten 2 ay sonra hamile olduğumu oğrendim sağlıklıyım ciddi manada korunuyordum ilac ve sigara kullanmama rağmen hamile kalmıştım doktor bile şaşırdı.neyse hamilelik boyunca ufak tefek surtuşmeler oldu sadece ailem bana hic gelmedi bn tek gittim cunku eşim aileme geldiğin de ozur dilediğinde ona kızdılar kızımızı uzdun sen nasıl insansın dediler die ofkeliydi tamam goruşme dedim.neyse cocuğum doğdu ailem geldi annem 10 gun kadar yanımda kaldı bebeğim premature doğdu sağlıklı şukurler olsun ama bn olabilecek tum ihtimalleri bildiğimden 20 gun neredeyse hic uyumadım eşimden cok yardım istedim işe gidip geliyorum napayımdan başka bişi duymadım annesiyle bariz bi sorunum yoktu annen gelsin cocuğun yanında dursun iş guc istemiyorum dedim gelmedi neyse bana bi gun pc alcam dedi bnm filmler koptu cunku kredi cekerek evlenmiştik bn kredi cektim 60 bin kredi borcumuz var kırdıkları yetmiyor bn lohusayım kavga cıktı evde her şeyi attı vurdu en son kapıyı kitledim kırarak actı bn sinirden sayıp sovunce annesini aradı gel bizi ayır die banada aileni ara dedi bnde ailemi aradım gelin alın bni die o esnada annem korktu kızdı ve kufur etti telefon da bn onun ağ...na sıc.. dedi oda duydu anemler geldiğinde annemin ustune yurudu babam araya girdi arbede yaşandı aileme ağıza gelmeyecek kufurler etti.eşyalarımı aldım babamlardayım şimdi.kotu bi insan mı dışardan bakıldığında hayır ama ofke kontrolu yok bnm bam telime basıp basıp sonra kırıp dokup sen susmadın ondan bole yaptım diyor ha şuan iki ay oldu evi terk edeli pişmanım don duzelicem falan yok geliyorsan gel yoksa ac davanı modunda.bir yanım ac davayı kurtul diyor bir yanım bu adam psikolojik sıkıntılı tedavi almalı diyor teklif ettim tabiki kabul etmedi.ortada iki aylık bir bebeğim var darmadağınım..ailem sonuna kadar arkamda..benim hatalarımı soranlar olmuş onuda eklim olaya daha objektif bakılsın ben kavgalarda artık kendi mi tutamayıp sen erkek misin adammısn gibi laflar etmiştim ağar laflar evet zaten ailem bu yuzden once eşime hak verdiler ağar laflar edilmez dediler bana vurduğunu oğrenince ipler koptu.ben geri donup hamile olduğumu oğrenince sular duruldu cunku bn kavga cıkmasın die uğrastım ama oncesinde bu adam oyunu kaybettim die de pc kırdı hic bişiden haberi olmayan anneme ortada bi sorun yokken anneme kufur etti sonra kendi de pişman oldu hatta kendi derdi cok iyi insanlara senin yuzunden kufur ettim dedi ama iş işten gecti annemde affetti sonki kavgada pc almıyosam eve iğne bile almıyorum deyince iyi alma bn alırım dedim alamazsın alırım kıyafet fırlattı yuzume vs g.vat gibi gez ozman dedim oda delirdi.annemde bana vurduğunu sandığı icin telefonda kufur etti.bu adam ortada bişi yokken mutfakta bn yemek yaparken telefon kırmış adam sebep bedelli askerlik parası cıkışmıyomuş...