onceki konuma istinaden sana bu adamdan fayda yok diyen arkadaşlar olacaktır haklılar.. acıklamasını yapıp kendini affettirince devam kararı almıştım..

onceki konularımdan bilen bilir 2 cocuklu bekar bir anneyim yaş 32 , bekar evlenmemiş bir erkekle (34) 6 aydır iyisiyle eksiğiyle gediğiyle devam eden bir ilişkim var..

şimdi kimisi diyecek ki ''sen annesin anne kal sevgililik kurumu senin neyine...kendini cocuklarına ada'' acıklamamı şimdiden yapayım cunku insanım cunku kadınım cunku gencim cunku duygulardan ibaretim ve sevmeye sevilmeye ihtiyac duyuyorum.. cocuklarım icin elimden geleni yapıyorum zaten onceki konularımda bu tarz yorumlar geldiği icin acıklama yapmak istedim.

6 aydır suren bir ilişki var dedim iyisiyle ve eksiğiyle.. cunku hakettiğim değeri gormediğimi duşunuyorum.. yol ver gitsin diyeceksiniz.. seviyorum kıyamıyorum ve o boşluğa kaliteli yalnızlığıma donecek cesareti de kendimde bulamıyorum ..

boşanalı 6 yılı gecti bu sure icinde kimseyle goruşmedim zaten ciddi anlamda bir adayda olmadı, sonra spontane gelişen kalbimin ritmini değiştiren bu adam cıkınca karşıma dedimki gorucu usuluyle bu uyumu yakalayabilmem mumkun değil karnımda kelebekler ,sesini duyunca heyecandan kalbim ağzımdan cıkacak gibi... bu kadar boşluktayken bu ilişkiye fazla anlam yukledim galiba ya da ben flortleşmeyi bilmiyor da olabilirim. 32 yaşında 18 lik duygular icerisindeyim kafam ruhum gel gitli fakat yine de mantığımı devreden cıkarmamaya calışıyor ve gozlemlemeye calışıyorum ilişkimizi.

sinirlendiği ya da uzulduğu zaman kendini kabuğuna kapatan birisi konu bizimle ilgili olmasa bile kendini kapatıyor ve 1-2 gun yalnız kalmak istiyor. bense tam aksine konuşarak rahatlayan bir insanım ve onun bu sessizlik donemlerine ne kadar saygı gostermeye calışsam da bu sessizlik beni cıldırtıyor..

gonul almayı bilmeyene omur emanet edilmez diyor ya şarkı sozunde.. benimkisi de işte oyle ufak bir tartışma yaşadık ve o sessiz kaldığı donemde benim anneler gunumu kutlamadı bu benim icin cok onemliydi... hadi diyelim anneler gununu anlamsız buluyor peki ya 6 ay insan hic mi bi hediye almaz bir cicek gondermez.. beklentiye girmekte haksız mıyım? şehir dışına cıktıgımda donerken mutlaka ona bi hediye alırım, yuzum kuruyor gibi birşey demişti laf arasında yuz kremi aldım mesela beklediğim buyuk hediyeler değil ufak tefek şeyler de olmadı.. kırgınlığımı dile getirdiğimde telafi edicem falanlar filanlar kuru kuru gadanı alayım modu...

ama evimde tadilatlık bir iş oldu mesela ustaya vereceğin parayla cocuklara bir şey alırsın dedi geldi yaptı ya da cocukların bisikleti bozuktu yaz geldi binsinler artık diye yaptırmaya goturdu ( arabası var ve bisikletci bize cok uzak) ya da iş yerinde rahatsızlandım iğne oldum geldi aldı eve goturdu gibi gibi..

şimdi bu adama sorsanız ben onun icin huzurum, ruh eşiyim,beni cok seviyor falan filan...

6 ay gecti ama ailesinden beni bilen yok (bu benim yapım ketum bi insanım bilmezler ozel hayatımı oğrenmeleri gerektiği zaman oğrenirler dedi)

o bekar ben iki cocuklu ailesi muhtemelen karşı cıkacak bu bizim duruşumuzla alakalı bir durum ikna olacaklar guclu duracağız el ele dedi... buralara kadar iyi tamam fakat biz pek ileriye donuk plan yapmıyoruz bu normal mi mesela bu benimle ciddi olmadığını mı gosterir?

daha ortada bu kadar belirsizlik varken benim mudurumun ona referans olması icin (iş ile alakalı) benim aracılık etmemi goruşme ayarlamamı istedi.. ozel sektorde calışıyor ve işle alakalı bir sorun yaşadı yani iş aramıyor

ben de HANGİ SIFATLA CANIM BENİM diye guzel guzel bunu yapamayacağımı anlattım. mudurumun karşısına gecip erkek arkadaşım diyemem eşim , nişanlım olsa neyse.. mudurum dediğim kişi ust duzey biri bu arada..

hangi safatla diye sorunca , niyetini , ciddiyetini acıklaması gerekmez miydi? bunları duşunemiyor mu?

hadi biz evlenmedik ben mudure ne diyeceğim , amcaoğlu hala oğlu gibi bir şey soyleyebilirsin dedi ve bu beni cok rahatsız etti cunku mudurum cok duzgun gler yuzlu bir amir ve ben kendisine yalan soylemek istemiyorum yarın bir gun hadi evlendik diyelim adam nikah şahidim bile olabilir ya da davetli... hala oğlu amca oğlu gibi bir yalan elimde patlar ki ben bu kadar fedakarlığı niye yapayım ?

sevgilime sunduğum ilgi alaka sevgiyi bir kadın bir erkeğe sunsa yoluna guller serilirdi.. ve benden bu kadar kolay bir şey istemesi beni zor duruma sokacağını bile bile ısrar etmesi beni duşundurdu yapmadım diye bana trip atıp buz gibi konuşması kendisinden soğuttu.

biz daha aramızda evliliği konuşmuyorken ne alaka boyle bir istek ve trip?

2. evlilik sadece benle değil 2 de cocuğumla olacağı icin sinek kucuk mide bulandırır modundayım...

belki de kendi kendime gelin guvey oluyorumdur onun evlilikle alakalı ne duşunduğunu bilmiyorum bu konuyu nasıl acmam gerektiğini de bilmiyorum..

ama kendini boyle geri ceken bir insanla mutlu olunur mu? kafam ruhum evim her bi şeyim dağınık toplayamıyorum...

bu surecde kendimi geri cekmeye karar verdim tenezzul edip sorarsa bi sure yalnız kalmak istiyorum diyeceğim.. yeni nesil ayrıulık sureci boyle işliyor galiba tam emin de değilim..

elektriğimiz bu kadar tutmuşken guzel bir birlikteliğimiz olsun isterdim herşey kısmet ama ruh halim borsa gibi dalgalı evin halini gormeniz lazım ruhum kafam ev herşey darma duman..

herşeyi toplamaya nerden başlasam bilmiyorum

guncelleme : bitti arkadaşlar bir hafta once noktaladık.. kaliteli yanlızlığıma geri dondum herşey kısmet hakkımızda hayırlısı olsun