Bir cogunuza gore sacma gelecek ama lutfen eleştirmeden yorum yapın...ben izmirde doğup buyudum sonra antepli birisiyle tanısıp sevdim aşık oldum o zamanlar tabi her şeye pembe gozluklerle bakıyorum..ailem sen yapamazsın edemezsin evlenme demelerine rağmen evlendim ...bekarken ailesini hic aramayan adam şimdi ailesine tapıyor .aileside antepte ve 3 kaynım da başka şehirlerde yaşıyorlar yani kaynanaya ben bakıcam galiba .....kaynanam habire her laf arasında bizim semte tasınmayı duşunduğu soyluyor ..eşim bana cok cok iyi bir adamdı ne olduysa dogumdan sonra oldu kv cok saygısız kıskanc biri ve annem dogumda bana bakmaya geldiğinde annemi hep bir koşede sıkıştırıp laf sokmus..eşimi doldurmaya calısıyor eşim onceden doldurusa gelmezdi ama artık diyor ki gozum acıldı bundan sonra kendim icin yaşayacağım ...sorun şu ki ben eşimin izmire tayin almasını istiyorum ailemi arkadaslarımı oradaki yaşantımı cok ozluyorum eşim asla olmaz diyor..aileme bosanmak istediğimi soyledim onlarda bu sebepten boşanılmaz gelme diyor ...doğum yapalı 8 ay oldu hala psikolojim cok bozuk ağlıyorum eşimle kavga ediyorum oda once alttan alıyor sonra aman senle mi uğrasıcam diyor boyle değildi noldu bilmiyorum ama bazen intiharı duşunuyorum..cok pişmanım evlendiğim icin duşunun ku dort duvar arasındasınız arkadaş yok kafa dengi insan yok sadece eşimin ailesi var onlar da bi yerden sonra sıkıyor hep aynı insanlar...eğitim durumum onlisans kpss alım az ne yapacağım kafa yicem yaşım 24 bu arada