Bi onceki konumda kuzenimle ilgili konu acmıstım kısaca ozetleyeyim ( kuzenim eşinin ailesinden cok cekmişti, esinin ailesi kuzenimi hic bir zaman kabul etmediler, ayrılmanın eşiğinden donduler, eşi kuzenime bir daha ailemle goruşmeyeceğim diye soz vermiş o yuzden tekrardan barısmıslardı, eniştenin kardeşinin bayram sonu duğunu varmıştı ve kp sen bir msj gelmişti duğunden 3 gun once , duğunumuze bekleriz diye ....)

Bu msjı kuzenim eşine soylememişti, enişte bayramda geldi , tabi ertesi gun duğun var, kuzenime duğune gidelim dedi direk , o da ne duğunu diyince eniştede kardeşimin duğunu dedi. Kuzenim cok sinirlendi bu şimdi mi soylenilir diye tepki gosterdi, duğun vardıda bunu soylemek şimdi mi aklına geldi kıyafetim yok bu saatte acık yer bile bulamam sen git ben gelmiycem dedi, ayrıca kimse bana haber vermedi ben dış kapının dış mandalımıyımda haberim olmadı, ailenle gorusmuyoruz konuşmuyoruz bir anda nasıl gidecektim diye tartışmaya başladılar .Eşi birdaha ailesiyle goruşmeyecegim demişti o şartla evliliklerini kurtarmışlardı, ama enişte hic ailesiyle goruşmeyi kesmemiş , duğunden yapılan organizasyondan her şeyden haberi varmıştı kuzenim bunu duyunca iyice cıldırdı sen hani ailenle goruşmuyordun benimi kandırdın yalancı diye gercekten ayrılmanın eşiğinden donmuşlerdi.

Kuzenime duğununde hic bir şey yapılmadı cunku istenmeyen gelin modundaydı enişteninde sucu buyuk bu konuda cğnku enişteye gore paraları imkanları yoktu, Neyse işte bu evlenen kaybı 20 yasında ve universite 2. Sınıf oğrencisi, babası 200.000 liraya ev almış , 15 tane bilezik takmış, butun eşyalarını almış, ozel ascısı ceşit ceşit yemekleri 3 gun yemek verdirmiş herseyini dort dortluk yaptırmış, kuzenimede bunlar soylenince duğune asla gitmem dedi benim zamanımda neden hicbişey yapılmadı diye. Eniştede seni goturmeden duğune gitmem diye birbirlerine girdiler, kuzenim vicdan azabı cekiyor ben gitmiyorum sen git dedi eniştede inat etti gitmedi kuzenim vicdan azabı cekiyor benim yuzunden duğune gitmedş diye , gercekten cok uzuldu eşinede cok kızdı 6 ay oncesinden belli olan duğğn neden 3 gun oncesi babamdan 1 gun oncesi senden duydum diye birde bana h biey yapılamdı duğunğmde nikahtan gelin gittim diye cok ağladı , kimse onu aramadı cağırması eşide inat etti senin burnundan getircem diye gitmedi , şimdi huzurum yine bozuldu diye ağlıyor uzuluyor sizin desteğine ihtiyacımız var siz olsanız gider miydiniz yada boyle bu durumda ne yapardınız.Bir de yarın duğunğn son gunu gitmek ister miydiniz

LKuzemime siteye uye olması icin cok soyledim ama hic bir şekilde sosyal medya hesabı kullanmıyor ve eşinden korkusundan sitelere uye olmak istemiyor acıkcası nette takılan biri değil o yuzden beraber acıyoruz konuyu )