Ben uluslararası bir firmada calışıyorum işim gereği yurtdışına seyehatlerim oluyor. Nisanda 5 gun ispanyadaydım, aralıkta 2 gun almanyada olacağım sonra 10 gun tekrar ispanyada gibi. Calıştığım projeye gore de 9 ayda toplam 3 kere 2şer hafta gidiyor olacağım. Yani aslında cok sık olmayan seyahatler soz konusu.
Erkek arkadaşım yurtdışı seyehatlerimden anormal rahatsız oluyor. Belli oldu şu zamanda şuraya gideceğim dediğimde kendi acayip gerilip beni de geriyor, kırıyor. Evlendiğimizde yurtdışına cıkmayacaksın diyor. Ben de evlendiğimizde başka alternatiflere bakabileceğimi ama şuanda işten cıkmamın mumkun olduğunu soyluyorum. Ama artık onun bu hallerini tolere edememeye başladım, acayip uzulup kırılıyorum. Her seferinde iğrenc bir tatsızlık oluşuyor aramızda. Bugun seneye yapacağım proje belli oldu, danimarkada olacak 9 ayda 3 kere gideceğim ulke danimarka olacak yani. Bunu soylediğimde "artık kuzey ışıklarını tek başına izlersin" tribi attı. Ben de "orada olduğum haftasonu seni de yanıma kaparım beraber izleriz" dedim. O da "benim de bir işim var senin peojene gore ayarlayamam yoğun olurum" yazdı. Beni cok kırdı mesajı gorunce bile gozlerim doldu. Napacağım? Ne yapmalıyım?

Kendisi benimle olabilmek icin memleketine donup buro acmaktan vazgecti şartları burada zorlamaya karar verdi. O yuzden ben işimden fedakarlık yaptım sen yapamadın mıhabnetine donecek diye korkuyorum.