Hanımlar selamlar..
Kpederim le sorunum var bu aralar kendisi normaldede cok egoist bir insandr asla suclu oldugunu kabul etmez hatta sorun cıktıgında genelde eşinin ustune suc atarak işin icinden cıkmaya calışan tuhaf biridir aşıırı sinirlidir şeker hastası aynı zamanda tutarsız biri fazlaca
İyi yonleride var yok degil tartısma konusu olsa yorum yapablrsnz genel olarak kmseye karısmaaz cağdaş bir yapısı vardır .. 7 aylık b bebegim var ve dogdugundan beri surekli beni ve eşimi eleştiriyor mesela asansorde kaldık evimizin cok korktuk eşimde bende nyse cıktık kpederlere gittik anlatıyoruz bize dıyorki- size ne olacagı umrumda bile deil benim yavruma bisey olmasın sakın gebertrm sizi - mesela b fotograf atıyorum watsaba kızımın /torunum deil kızım der / yuzu neden karanlık cıkmıs cocuguma nabdınız siz ? Balkona cıkıyoruz mesela aşagı dusmesin sıkı tutun oldururm sizi // bebegm cok aglıyor bazen gozleri sulanıyor felann -ouf nazar degdii cocuga hep senin arkadas ortamın yapıyor bu cocuga bunu // benm arkadas ortamım ne alaka dedm artık nazar sadece onlar mı yapıyordur sence allah askına dedm en son dayanamadım surekli bi hata arama peşinde artık anlam veremıyorum nasıl davranmak gerek acık acık bizle b sorunun mu var dıye sormak istiyorum adam aşırı sinirli biri hemen ortamı terkeder hatta kızıyla tartışmıstı b keresnde bıcak almıs eline kendimi keseyimde kurtulun dedigini duydum şok olmustum bu adamla nasıl başa cıkılır sizce ? Ben artık. Cok geriliyorum