Merhaba kizlar burda yeniyim forumu uzaktan takip ediyordum bugun araniza katıldım.
Icimi kemiren bir derdim var yorumlariniz benim icin değerli şimdiden teşekkur ederim.
Kizlar benimle aynı okulda calisan bir adam var ilk zamanlar ilgimi cekmeyen tatlı oyunlarıyla beni kendine bağlayan bir adam. Kendisi bir kere evlenmiş ayrılmış ben ise hic evlenmedim.Kizlar iki ay boyunca konustuk ve bu zaman zarfında yanimdayken yuzunden gulucukler eksik olmayan surekli benden hoşlandığını mutlu olduğunu dile getiren biriydi bir gun beni evine davet etti ev arkadaşıda vardi ucumuz bırlıkte sohbet edip kahve ictik ve arkadaşı odasına gitti. Biz biraz sohbet ettik ve ben artık evime gitmek icin kalkacaktım yaninda kalmamı ve geceyi benimle gecirmek istediğini soyledi ve evet bende istiyordum bunun arkadasindayim.Kizlar o gece biz cok yakinlastik şuan duşununce gercekten ruya gibi geceydi cok mutluydum bırlıkte uyuduk bırlıkte uyandık sabah oldu ve beni otobus duragina bıraktı biraz uyuyacagimi soyledim guzelce vedalastik(durağa bırakması garibime gitti ) eve gittim uyudum uyandığımda mesaj attim ve cevap vermedi cok şaşırdım ustune gitmedim ertesi gun ise gittim ve gordum beni gorunce suratını cevirdi neye uğradığımı şaşırdım suratıma bile bakmıyor kendimi bir .... gibi hissettim o kadsr icim acidiki. Aradan bir ay gecti durum bu hala icim cok acıyor bu aralar suratıma gozumun icine bakıyor ve ben onun olduğu ortamlara girmemeye calışıyorum aramizda hicbir muhabbet gecmiyor sadece is icin bir kac konusma dışında. Bir oğretmen arkadaş benden hoşlandığını soylemiş ona (bana duygularını anlatırken laf arasında soyledi) ve dediği tek sey ciddi bir kiz gonul eğlendirmek icin bulaşma niyetin ciddiyse onunla konus mutlu olun demiş duyunca cok bozuldum kimseyle konusmuyorum uzaktan uzaktan beni seyrediyor bazen denk geliyorum canım yanıyor.Ikimizin ortak bir arkadasi var ve ona esinden bosanali bir sene oldugunu yeni bosanmis birisi olarak herkesin bana farkli gozle bakmasini istemedigini ve cok farkli sorunlari varmis benim bundan zarar goreceğimi dusunerek beni birakmis bu aciklamayi yapmis(arkadasim benim konumu acmadan o soylemis ).Keske bir aciklama bana yapsaydi kendimi bu kadar degersiz hissetmezdim.Siz olsaniz ne yapardiniz fikirlerinizi merak ediyorum.Biraz uzun oldu kusura bakmayin şimdiden hepinize teşekkur ederim.