Oncelikle Gecmiş bayramınız mubarek olsun..

Dun bir kez daha anladım ki .. Ailem var ama adı Aile .. Bana evde bi yakınlık samimi icten gelen Annem var. Babamı 4 yasımda kaybettim. Halam,abim,Yengem 2 tane de yegenim var. baktıgınız da ne guzel dimi, Kalabalık ?
Aslında oyle değil. 2ye bolunmuşluk,ayrımcılık tavan bizim aile de
abim sessiz severim iyi niyetlidir yani ,kotuluk duşunmez, kırmaz kimseyi ama sen haksızlığa uğra seni savunmaz susar hep . Herkese karşı karısına bana annesine herkese susar.
Halam evlenmedi , yalnızlığın verdiği sinirlilik var anlıyorum aslında ama .. Ne yaparsam yapayım batıyo kadına surekli soylenir anneme bana.. Ama soz konusu yengem oldugu zaman soylenir gider gonlunu alır hemen beni yanlış anlama ben sizin iyiliğiniz icin fln filan ama bize gelince ağzına geleni soylenir sonrası derin bir sessizlik.
Toplum icinde hersey yolundaymış gibi bi ilgi alaka saygı sevgi gorseniz cok guzel anlaşırız ama basbasa kalınca hep aynı.
yengem surekli bişiy oldugunda abime , halama annemle beni şikayet eder yok bole dedi , yok annem soyle dedi bizzat kulagımla duydugumda oldu gerci halam o an yoo bole oldu sen yanlış anlamışn kızım diyodu genelde
halamda aynı sekilde bişiy oldugunda hemen yengeme gider .. Dertleşmeye teşkilat gibiler
dun aksam halam temmuzda nişanım olacak halam dun bana sardı. seb evlenicende ev kızı olacaksında el evinde bole olmazda mum gibi arattırrlar bizi dedi. Şimdi kopruden gecene kdr dedi.. ses cıkarmadım. sadece hala bana sarma kime sinirlendiysen git ona sar dedim.
mum gibi arattırrlar fln. Kendi evimde yeterince sinsilik, ayrımcılık yasıyorum el evinde de yasasam yabancılık cekmem ki en azndan el evi derim yabancı.. Ki baktıgımda da yengemde el evinde ama hic oyle yasamıyor.. herkes bir olmuyor işte..
cok uzun biliyorm sadece icimi dokmek istedim hepsi bu. .
Allahtan nişanlanacagım adam iyi bana deger veriyr yani bilemem değişmez inş .. huzurum mutlulugum olsun yeter..