Hanımlar selam,

Bu gece sanırım bu konuyla ilgili son konumu acıyorum. Biliyorsunuz, sacma sapan bi ayrılık yaşadım ve uzerimden atamayıp burada deli deli konular actım. Bu gece onları okudum yeniden. Terapiye başladım 3 aydır duzenli olarak gidiyorum ve hayatıma guzel anlamda buyuk katkısı oldu. Ailemle aram 24 yıldır olmadığı kadar cok iyi, eskisi gibi ofkeli değilim, ayrılıkla ilgili neden bu kadar cok tepki verdiğimin sebebini bulduk onun uzerine yoğunlaştık şimdi ve gercekten cok daha iyi hissediyorum. Kafamdan tamamen attım diyemem ama iyi ki ayrılmışız diyorum. Rahatsız eden birkac duşunce var kafamda bi suredir onu paylaşmak icin konu actım.

Ayrılalı 7 ay oldu ve ocak ayından beri hicbir şekilde iletişimimiz olmadı. Hicbir şekilde rahatsız etmedim.
O benim numaramı, annemin numarasını uzunca bi sure silmedi (WhatsApp hikayeleri cıktığı icin silmediğini biliyorum, bunu ararsam yanlışlıkla acmamak icin silmedi diye yordum ve ayrılırken onu tedirgin ettiğimi duşunup utandım.)

Bana aldığı şeyleri gonderirken bana ilk zamanlar cıkarttığı bi yazarın fotoğrafı vardı arkasına not yazmıştım onceden onu da gonderdim. İnstagramda o fotoğrafı paylaşmış. (demek ki aynı anlamı yuklemedik diye uzuldum.)

Bana derslerden gecince sevdiğin bi şairi cizmişti, şairin bilekliğine de bize ozel bi şey yazmıştı. O resmi de gondermiştim. İnstagramda o resmi paylaşmış bilekliğini karalayarak. (kendi cizdiği resim paylaşabilir elbet, ama karalayınca bu kadar mıydı diye uzuldum.)

Hala kafamdan tam olarak atamadığım icin ara ara WhatsApptan ekleyip profiline bakıyorum, 2-3 hafta once yine numarasını ekledim tam bakacakken fotoğrafı vardı ismini değiştirdin fotoğrafı gitti, engellemiş. (Demek ki hayatında birisi var ve rahatsız etmemden korktu ve engelledi diye kendimden utandım, cok utandım.)

Bugun gordum instagramda post paylaşmış, yeni kız arkadaşıyla. Tuhaf hissettim. Kotu diyemem, kızgın diyemem, kırgın diyemem.

Beni hic ilgilendirmiyor biliyorum, o inansızdı yani tam olarak inancsız diyemem ama deistti. Alkolu severdi vsvsvs. Kız kapalı, gayet iyi birisine benziyor. Sanırım hala icten ice kendimi rahatlatmaya calışıyorum.

Belki inanmayacaksınız ama şu an daha da farkındayım ki birbirimiz icin hic doğru insanlar değilmişiz ve iyi hissediyorum sadece sanki onu rahatsız edecekmişim gibi engellediği icin kendimden cok, cok utanıyorum. Bu utanc nasıl gececek bilmiyorum.