Herkese merhaba, hoşlandığım bey surekli instagramdan vucudu guzel kızları takip ediyor hani boyle bikinili olanlar..
Gelelim konuya; yurtdışına gezmeye gittiğimde tanışmıştık, kendisi orada oğrenci. gayet mutevazı yardımsever guzel yuzlu bi insandı kendisi. Daha sonra ben Turkiye ’ye dondum ve surekli telefonda konuşmaya mesajlaşmaya başladık ama oyle sevgili filan hic olmadık bi ara flort konuşmalarımız oldu ama daha sonra normal arkadaş olarak devam ettik (cunku o yurtdışında ben Turkiye ’de) Ama benim ondan hala hoşlandığımı biliyor. Neyse.. gecen mesaj attı Turkiye ’ye geliyor benim bulunduğum şehire, seni de gormek isterim dedi, bende kabul ettim. Sonucta hala iyi arkadaşız.. Buraya kadar her şey normal...
Gelelim benim soruma; Şimdi hoşlandığım bu bey in surekli instagramda yarı cıplak seksi kızları takip etmesi (ozellikle az takipcisi olanları seciyor ki dm den yuruduğunu duşunuyorum) beni acayip soğuttu, tamam genc bekar bi erkek belli ki guzel olan şeylere zaafı var. Ama ne bileyim nasıl davranması gerektiğini bilemedim. Tabiki de bu durumu kendisine sormam. Ama kafamda bazı şupheler belirdi. Sizce erkeklerin boyle şeyler yapması normal mı? Sizin yeni tanıştığınız biri boyle yapsa ne duşunursunuz?