Cok kotuyum. Bana bir akıl verin lutfen
Kadınca0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Cok kotuyum. Bana bir akıl verin lutfen
-
02-10-2022, 23:14:06Merhaba. 27 yaşındayım. Erkek arkadaşımla ayrıl barış bir ilişkimiz oldu. En sonunda net olarak son kez başladık. Birbirimizin ailesiyle tanıştık. Aylardır hep birlikte cok guzel kaliteli zamanlar gecirdik, gecmişin acısını cıkarttık. Eski hataları yapmadık. Dun birlikte denize gittik. Ben tuzlu su maalesef sevmiyorum o istedi diye gittim. Ama mutlu değildim. Zaten beyaz tenliyim hemen yanıyorum cirkin oluyorum. Her neyse ben boyle davrandıkca o da sinir oldu. Erkenden yola koyulduk, yolda bağırdı cağırdı yok huzur istiyorum , yok eskisi gibi davranmaya başladın. Hic sesimi cıkarmadım. Eve yaklaşınca beni ilerde indir dedim, sebep ne dedi. Para cekicem dedim. Cek gel bekliyorum dedi. Neyse cektim ,bindim arabaya evimin orda indirdi. Optum . O beni opmedi. Neden opmuyorsun dedim canım İstemiyor dedi. Bende kapıyı carptım inerken. Bağırdı arkamdan yavaş kapat şu kapıyı beni sinir etme dedi. Eve geldim birlikte attığımız storyi kaldırmış. Sinir oldum. Bi kac msj attım. O da bana Allah seni bildiği gibi yapsın dedi. Hicbir şey yazmadım. Bugun 3 e kadar bekledim ne aradı ne sordu. İnstagram dan manalı şeyler beğenip durdu . Ayrılık, vazgecmek, gurur bilmem ne.. bakacağımı biliyor cunku. Bende daha fazla dayanamadım. Ağlaya ağlaya engelledim her yerden , numaramıda değiştirdim o sinirle. Ben kotu bir şey yapmadım ona. Daha 3 gun once ailemle tanıştı. Ailemi cok sevdi,onlarda onu cok sevdi. Beni annesine goturdu nişan evlilik konuştuk. Şimdi bu yaptığı reva mı? Beni boş yere uzdu. Kalbimi kırdı. Ama sorsanız o mağdur, o uzgun. Bana yardım edin lutfen....