Aldatılmışmıyımdır lutfen fikir yazın
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Aldatılmışmıyımdır lutfen fikir yazın
-
02-10-2022, 23:13:29Merhaba arkadaslar ben 6 yıllık evliyim eşimle lise birden beri sevgiliyiz. Eşim beni sevgiliykende evliykende hic aldatmadı tlfnu butun internet siteleri herseyinin şifresini bilirim bugune kadar ona hic guven sorunu yaşamadım ama eşide bende evlendiğimizden beri eşim aksamları dısarıya hep cıkar son zamanlarda daha da cok cıkıyo ama kimle ve nerde oldugunu hep bilirim soyler ve dogruda cıkar gecen hafta arkadasının işi icin izmire gidecegini soyledi ama ordan ceşmeye gececeklerinin planı varmıs bunu bana soylemedi cunku kesin değilmiş neyse gecmişler ben eşimin agzına bi guzel ettim bana neden soylemediğine dair cunku soylediginde yine de git derdim bunlar orda icmiş eglenmiş falan ben ustune gittikce anlattı arkadasının yazlıgında kalmıslar bazıları baska kadınla birlikte olmus ama eşim olmamıs bana yeminler etti sizce inanmalımıyım ama su bi gercek bana yazlıkta kalacagından hic bahsetmedi sadece eglenmeye gideriz aksamları dedi nolur bisey soyleyin bana bundan sonra cok dikkat edecigini soyluyo ama bilmiyorum ilk kez eşime dair suphelerim var sizce gunu birlik bir ilişki yasamısmıdır yasamamısmıdır