Kızlar merhabalar aklım da kalbımde cok karışık siz olsanız ?
B yere basvurmustuk adını veremıyorum ceza gelıyor sonra ) ev icin fakat cıkmadı bize bugun uzuldum acıkcası cnku baya umitliydik ona gore planlar yapmıştık eşimle smdi bizim kendi evimiz yok ve almayıda cok istiyoruz kiradayız 1000 tl oduyoruz ankarada yasıyoruz ve ucuncu senemiz evliligimizin borcumuz yok smdiki evimizde hem kira cok ucuz deil hem işlerimize yakın deil hemde ev dokzuuncu kat ve cok soguk kışın duurlmuyor oyle bir esiyorki asansor sıkca bozuluyor felan Bebişde var kredi cekip eve grelim dıyoruz ama malum krediler ucukk ;( ne yapacagız blmıyroum biraz daha kirada kalalım evi taşıyalım desem taısnma masrafları acayip tutuyor yeni ev depozto felan şaştım kaldım sizce nasıl bir yol izlenmeli (( ben memurum eşim ozel sektorde durumumuz fena degil ama masraflarmız cok )) ailelerden Yardım gelmez onlarda zar zor geciniyorlar birikmiş 10-000 tl miz var sadece
Duzenleme not : Hanımlar saolun evet faizler ucuk resmen odememiz yok bir yere ama su an 10,000 dışında 40.000 tl lik arabamızda var borcsuz- sadece onu satmak ıstemıyoruz evimize en az 6000 bazen 7500 giriyor tamamı kredi cekmek mantıksız olur deil mi ? Yani evet geri odemesi cok ama cok yuksek ama kirayada 1000 tl gdıyor ayda evde istedigim gbi degl kac kez asansorde kaldık