Merhaba kadınlar kulubu uyeleri
Sorun denecek kadar onemli olmayan ama can sıkan bi arkadaş hakkında fikirlerinizi bekliyorum.Yeni evimize hayırlı olsuna Ailecek goruştuğumuz orta halli arkadaşlarımız vardı orta halli diyorum cunku konuya gireceğim onlarda 2 cocuklu.
xx bayan surekli sorular sordu işte cocuklara ne yediriyosun ne alıyorsun ne yapıyosun gb didikledi ama hic bir art niyet aramadım hani oyle muhabbetine soruyor sandım daha sonra evden konu actı kiralara zam geldi yeni bir ev bulduk taşınacağız ev alamadık cunku herşeyimizi kendimiz yaptık gibi Allah biliyor ya uzuldum olur sizinde nolcak dedim ne denirdi bu durumda.
sonra beni aradı kiralık ev bulduklarını falan anlattı cok guzel boyle luks gb sacma sapan cumleler kurdu bizimde yeni aldığımız ev 2 katlı mustakil villa bahceye mini bi park kurduk atlar salıncak kaydırak vs bunları da gordu ama kendimi kotu hissettim işte bizde kredi cektik gibi sacmaladım halbuki kime ne¿
Eşimde sonradan kızdı zaten neden boyle soyledin diye kendimi iyi hissetmek istedim cunku uzuldum haline dedim ama bunun dışında hic konuyu acmadım neyse uyku duzeniniz nasıl dedi canımız nasıl isterse diye bir cumle kurdum bu hanıma dert olmuş ertesi sabah kalktım sosyal medya hesabındaki paylaşımları ana sayfama duştu aynen şu şekilde = BEN COCUKLARIMIN GELECEĞİNİ KENDİ RAHATIM İCİN HARCAMAM KEYFİM İCİN ONLARDAN KISIP BORCA GİRMEKTENSE BU HAYATTA MUTLUYUM KENDİ KEYFİME GORE DEĞİL COCUKLARIM İCİN EN İYİSİNİ YAPAR ERKEN YATIRIR KALDIRIRIM. yazmış şok oldum hemen msj attım haddini aştırmam sana bu konularda asla icin rahatlicaksa en iyi anne sen ol oyle bil geri dur az dedim teşekkur ederim bende biliyorum bunu zaten tatlım yazdı e art arda cocuklarının doğumundan bugune surekli paylaşmaya başladı ertesi gun tekrar yazdı napıosn diye cvp vermedim
Resmen canımı acıtmak icin laf aramış acık aramış bu yazdıkları cok anlamsız
şimdi soruyorum bu konu burda kapanmalı mı¿ zaten samimi olmam asla ama geri mi durayım bir şeyler yeri zamanı geldiğinde soylemeli miyim?
Siz olsaydınız..
Eve gelen misafire dert oldum
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Eve gelen misafire dert oldum