Kizlar boşanma aşamasındayım ve uvey babamla olan son kavgadan sonra ayrı eve cıktım.hatta cocuğu da alıp otele gidecektim.geceligi 80 lira deyince bulduğum ilk eşyalı eve geldim.burasi guzel eşyalar yeni rahatız da.kira 1250 lira.komsilar iyi.yalniz merkezden uzak.aylik 200 liralık yol parası olur.ev eşyalı ama yine bayağı masraf ettim.bir kac gece uyuyamadım korktum.simdi alıştım sanırım.4.5 yaşındaki oğlumla yaşayıp gidiyoruz.
Gercek hayatı oğrendim.bir şekilde ev kuracak tim da ani oldu.uvey baba yine benim ekmeğimi yiyorsun.psikolojik sorunlisin.universitede o Ali'yle de zamanında yaptığını biliyorum bana namustan bahsetme dedi.zaten gitmemi istiyordu.esasinda tayin sonucları haziran sonu acıklanacak ama o kadar bile bekleyemedim.dusunun.mantiksizdi.kavga esnasında uvey baba uzerime yuruyor falan.sokaklarda ac kalacaksın ama kapımı acmicam diyo.sana bakmak zorunda değilim.7 ay seni besledim vs dedi.
Cocukla geldik buraya.cocugum icin uzuldum.keske diğer cocuklar gibi anası babası birlikte olabileydi.kendime acıdım.neredeyim.esyali evdeyim.bir duzeni m yok.boaaniyirum.ailemle goruşmuyorum sildim onları...kendimi dine verdim.sikintilarim gitti.unutkanlik başladı oyle ki bayram tatili sonrası şifremi unutturacak kadar bir unutkanlık.uzulemiuorum hicbiseye.sanki antidepresan kullaniuormusum gibi.cok sakinim.Anlasilir gibi değil.evin olduğu yer cok guzel.kus cıvıltıları doğa sakinlik.tatilde gibiyim.
Maaş 3300.iceri girmeye başladım sanorim.keedi karti ekstresine bakamıyorum bile.1250 lira kira vermek cok mu.ortalama kiralar 850 burada.ama inanin o parayı gozum gormedi.nasil kacacağımi şaşırdım o evden.
Yanlış mı yapıyorum.cocugukrese verecem.aslinda ailem iyi bakıyordu.simdi krese gitmemek icin herşeyi yapacak oğlan.sevmiuor kresleri.ote yandan o uvey babayla hep tartisiyorduk.evden gondermek icin yapmadığı kalmamıştı.
Herşey de para değil ama bu kira cok yuksek geliyor bana.cocukla da her yerde yasanmaz.burada odası bile var.evde bulaşık makinasına kadar herşey var.kredi kartı ayın 15 ine kadar 2000 lirayı gecer.disarda cok yemek yedim.ondan oldu birazda.kalan 1300 lira nasıl olacak bilemiyorum.
1250 kira vermeyi uzun sure goturemem.ev kurmak da mantıksız.seneye gidebilirim belki buradan.nasil.halledicem gecim işini bilmiyorum.maasin yarıya yakını kira ulaşıma gidiyor.ne yapmalı.nasil gecinmrliyim
Ayrı ev ve masraflar
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Ayrı ev ve masraflar