Onceden gorumcemler geldiğinde cok el ustunde tuttum, evime geldiklerinde hizmette hormette kusur etmedim ama yaptığım herşeye nankorluk etmişlerdi bende mesafe koydum yine gelip gittik ama eskisi gibi ablacım ablacım yapmadım. Yine kaynanmlara geldiler biz hergun yanlarına gittik (suan barıstım hepsıyle) kaynanam onceden 2 gunde bir gitsek millete gelmiyo etmiyor dediler bende mesafemi koydum bazen haftada bazen hergun kendim ayarlıyorum. En son birlik dirlik yemek yiyelim diye laf ettiler milletten de duydum bu lafı. Bende Bi cozum buldum kendimden bıktırmak icin arada oğlen 3 gibi gidip yemege kalıp yemekleri falan hazırlıyordum. Bir kac sefer eşim aradı yemek yok dedi, daha sonra bana laf vurdurdu biz eşimle kendimize gore yemek yiyoruz diye, bu arada ayda 1 anca yemege gidiyorduk. Ramazanda 1 kere kızlarıyla toplu cagırdı. En son işte gecen kayınpeder aradı eşimi aksam hep birlikte yemek yiyelim kızlarım siz falan toplancaz diye biz gittik, eşim anne cok acıktım bikac bişey atıstırıyım dedi oda suan yıyemezsin evde yemedinizmi dedi. Sonra bana dondu siz yemeğinizi yemedinizmi dedi esimde oradan yedik falan dedi. Sonra baktım gorumcemler sarmadan atıstıyor kaynanam da var(eşim sarmadan istedi vermedi) kaynanam esşime beddua ederek konustu acım diyor evlerinde yememişler diye bende arkasındaydım kime diyon o lafı dedim toparlamaya calıstı. Ben bayramım 2 gunu aıleme gitmistim memlekette oturuyorlar ilk gunu eşimin ailesiyle gecirdik. Bugun dedım anne sana tulbent ordum niye hic takmıyorsun dedim canım istemiyor, stresten takmak istemiyorum icimden takmak gelmiyor zaten bayramın 2ci gunu dudaklarım patladı dedi. oradan gorumceme dondu bana orecegin tulbenti bitirde bayramda takıyım dedi biz bu arada dısarda parkta otuyoz herkes eve gectı kaynanam beni eve csgırmadı ben eve gectim. Bugun aksam gorumcemi eşim yatılı cagırdı oda yarın gece yatarız dedı. Kaynanam oradan atladı sabahtan geliriz geliriz gece de yatarlar dedi. Suan cok sinirliyim cok gerginim kaynanam kendi adına karar veriyor, yemege gitmesek bir ton laf, bende bıktırmak icin arada gidiyim dedim bir suratlar bir tavırlar. Suan da intikam almak icin sabahtan geliriz diyor gorumcemlerin gelmesi sorun degil ama 5 oğun sofra sercem en az 20 kişi onun stresi de var sizce yanlıs mı duşunuyorum benmi abartıyorum