Bizim cafe mevzu tuhaf bir hal aldı. Uzun zamandır o taraftan bile gecmiyordum. Dun sıpam pide istediği icin gittik. Yanımızda tablet vardı ve burada kırmızı video var mı diye sordu. Wi-fi soruyor kırmızı video youtube dedim. Olmaz mı kankam ver hemen acalım dedi. Ben de keşke yok deseydin eve net almıyorum bunun yuzunden artık buradan cıkmaz tum neti bu bitirir dedim

Neyse bu sabah gozunu acar acmaz hadi borekciye dedi ki cok halsizdi. Kahvaltı hazırladım doğru duzgun yediremedim. Baktım vazgecmeyecek kalktım azcik ozenli gorunerek aldım gittim

Benim ki zaten koştu buna bana kırmızı video acar misin diye

Bu arada evde benim yediremedigim cocuğa 2 porsiyon kahvaltıyı yedirdi

Dun hesabı yalnış aldılar dedim... Hesapta yalnışlık yok dedi. Nasıl olmaz pide kac lira dedim. Susar mısın lutfen hesapta hata yok dedi

Sizi ilk kez gecen ramazan koşede ki parkta gormuştum. Akşam uzeri 2 yeğenimi getirmiştim parka senin uzerinde siyah bir ceket vardı ve bu kacıyor sen de peşinden koşup duruyordun dedi... Guldum siyah ceketimi bile hatırlamıyorum ben dedim... Ben annemi uzun zaman once kaybettim ikinizin diyaloğu cok guzel dedi... Ara ara konuştuk ama farklı bir atraksiyon şimdilik yok... Bu arada bir ara telefona bakıyordum herkesde bir telefon var ben 1 senedir telefon kullanmıyorum dedi. Eee dedim nasıl haberlesiyorsun dumanla mı

Bu nasıl bir model kızlar , daha ben napim

@milana22 gel