Merhaba kızlar ;bayramda eşimin memleketine gittik ...Evleri 2 katlı , aşağı katta eltim kalıyordu .Bınlar sonra donuyorlar istanbula bizde donuyoruz İstanbul ’a neyse kaynım bacananığk ve kucuk oğluyla eve geliyorlar .Cay vs koydum sonra bacanağı konuya giriyor işte 5 tane bilezik vardı onlar calınmış eğer siz calmışsanız verin aile icinde kalacak .Kucuk cocuğu 5 yaşında yengem ve amcan caldı ve amcam boğazımı vs sıktı demiş ..Tabi ben şok dedim ki siz bugune kadar benim neyimi gormuşsunuzde benden biliyorsunuz calsam cocuğun yanında mı calarım .Hemen dedim polisi arayalım gelsin parmak iİzi mi alsın bavuluna dokunduysam cıkar zaten .Kaynım da diyor ben sana caldın demiyorum .Sen bacanağınla benim evime geliyorsan benim caldığı mı duşunerek gelmişsin.Yengesini aradık dediğiraya sizden başka giren cıkan yok siz caldınız oğlum yalan soylemez diye .Ne yapacağı mı bilmiyorum onurum gururum kırıldı ..Sonra kaynımı aradık diyor ki benim sizden yana şuphem yok, yengen ve bacanağın zoruyla geldim size karımında ağzına sıctım konuyu kapatalım .Ben de eşime dedim aileden bir iki kişiye soylemiş uzerimde ki bu itam nasıl kalkacak .Başta karısının ağzına sıcsaymış ..Polise mi gitsem olay boyle boyle oldu diye ne yapsam akıl verin .Birileri istediği gibi iftira atabilir mi ya