Kızlar eşim ile yaşadığım iki tartışmayı anlatıcam yorum bekliyorum.
1. Minubus ile bir yere gidiyorduk ve bir bayan birden bayıldı. Tabi bir hengaşe telaş oldu.
2 yaşındaki kızım korktu. Bende arabadan inmek istedim. Bu arada eşim ilk mudahaleyi yaptı.
Neyse kadın kendi gelmeye başladı.
Durduğumuz yer ana cadde ve fıldır fıldır araba geciyor ıssız Bi yer.
Gideceğimiz yer yarım saatlik mesafe ve eşim yuruyelim dedibende yanımdabebeğim varken bu yol kenarında yuruyemez Allah korusu. Biri hakimiyeti şaşırır sarhoş denk geliriz. Bu arada yanlar acık alan değil duvar yol boyu.
Hep en kotusunu duşunuyorsun diyeti gurledi bağırdı cağırdı. Gecemi zehir etti davete gidiyorduk.... Uzatmadı sonra gonlumu almaya calıştı ama oralı olmadım.
2. Daha oncede kavga edip tartışmıştık bu konuda eşimin 2 bekar arkadaşı e birinin sevgilisi yemeğe gitmişlerdi ve bana bunu yemek donuşu soyledi kızarım izin vermem diye cunku ben cift gidiliosa benidealması konusunda cok uyardım daha once. Diieroğlanın sevgilisi yok.
Bir keresinde de eşim eşimin arkadaşı ve sevgilisi eşimin arkadaşının dukkanında oturmuş laklak yapıyorlar.
Ki o aralar eşim surekli dukkana gitmek istiyordu onlar sevgili eşim tek sohbet muhabbet. Gece yarısı geylrsu eve kızdım onlarcift senin ne işin var diye bir daha gitmedi ama şey dedi. Pek samimiyetin yok tanımıyorum kızı diodu ama benim gozlemi gayet iyi.
Az once r yerden gelirken bir kız slm verdi eşime kim dedim.
İşte o arkadaşın sevgilisinin ablası nereden tanıyın dedim dukkanlar bitişikmiş arkadaşının kiye. Demek Bi samimiyet varki slm veriyor.
Sordum ve o kızın ablasını oğrenince biraz bozuldum vee oooo dedim diyee e gelene kadar bağırdı cağırdı bıktım bu adamdan belki tam anlatamadım takılan yer olursa sorun kızlar
Eş tartışma konu
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Eş tartışma konu