Merhabalar hatunlar,

Dun sabah itibariyle babamdan gelen bir mesaj ile deliye donmuş bulunmaktayım, hafif hafif sinirimi dizginlemeyi başardım gibi ama sizin de goruşlerinizi almak daha iyi olur.

Bir rezervasyon gorseli atmış ve 'xx-xx tarihleri arasında tatile cıkıyoruz. Haberin olsun' yazmış.

Hic bir şekilde bir tatil planından haberim yoktu. Nasıl bu kadar şuursuzca davranabiliyor? Aklım almıyor. Genc bir kadınım ben; belki o tarihlerde bir planım var, belki bir yere gitmek istemiyorum, belki o yere gitmek istemiyorum, belki belki diyerek milyonlarca ornek verebilirim sanırım.

Annem tarafından, birey olduğumun sonuna kadar farkında olarak buyutuldum. Markete giderken bile sorar gelmek ister misin diye, yıllık iznini alırken bile annaboleyna şu şu tarihler uygun mudur sana gore, gel birlikte secelim gideceğimiz yeri der.

Babama 'Keşke zahmet edip bana da sorsaydın' demeyi duşundum ama sonra ağzımızın tadı kacmasın Ali Rıza Bey moduna girdim. Sebebi ise yıllardır babama karşı kendimi kısıtladım, goruşmedim, konuşmadım. Daha bu yıl yeni yeni acıldım. Belki bunun hevesiyle mantıklı duşunemedi ya da babalık taslamak istedi.

Yine de bu durumdan rahatsızım. Kıllık yapıp gitmesem mi acaba bile diyorum

Offf, siz olsanız ne yapardınız?
İcimdeki agresif davranmaya meyilli taraf sayesinde birazcık buyutmuş muyum mevzuyu? Yoksa 'bence de haklısın annaboleyna' mı diyorsunuz?

Teşekkurler, sevgilerle

EDIT: 14. sayfanın ilk gonderisini okursanız daha objektif bir bakış acısına sahip olup, daha sağlıklı yorumlar yapabilirsiniz.