uzun zamandır goruştuğum biri vardı. ben 25 o 28 yaşında işinde gucunde insanlarız ikimizde. mesleklerimiz yakın sayılır ben ailemle yaşıyorum o yalnız ve benm şehrimde daha da yeni. yanında rahat olduğum gulup eğlendiğim biri oldu internet uzerinden arkadaş olarak sadece mesajlaşma idi defalarca kahve sozu aldı ancak ben bir turlu sozumu tutamadım bayramdan 2 gun once hadi tamam dedim oturduk kahve ictik. karşımdaki adam resimlerden daha yakışıklı biriydi acıkcası . bu surecte sıklıkla mesajlaşmalar canım demeler . bu arada kardeşimle kendileri icin plan yapmalar falan. bayramda tekrar goruştuk ve gecen cumartesi akşam yine birlikte idik. dışarda buluşup birşeyler ictik. daha sonra bana geldi. sarıldı oturduk muhabbet ettik ve opuştuk gogsumde uyudu (uyurken sıcradıkca sacını oksadım ) derken bu daha once laf arasnda benm ilk ismimi sevmediğini ikinci ismimle hitap etmek istediğini dedi. bende kabul etmiştim . neden sevmediğimioğrenmek ister misin dedi bnde gecmişinde unutamadğı biri olduğunu duşunup hayır dedim . sonra anltamaya başladı eski nişanlısını trafik kazasında kaybettiğini onun adı da benm ilk adım olduğunu. ve beni de kaybetmekten korktuğunu. zaten sen duygularndan emin değildin sorun yok dedim yalandı seni seviyorum o bayram akşamı hayatımın kadını dedim senin icin dedi. ama yapamam acı cekiyorum tekrar aynı şeyleri yaşayamam lanetliyim ben dedi. ve şimdi arkadaşız en son 2 gun once mesajlaştık ve sadece bierbirimizin paylaşımlarını gormekten ibaretiz. bu arkadaş kalma konusundan sonra goruşmeye devam etmek istediğini soylemişti buluşma acısından ama bir adım yok acıkcası. bu şekilde sessizliğimi korusam mı yoksa arada arkadaşca yazsam mı bende.