meraba arkadaslar esim ilk defa akrabasi ve arkadaslariyla 1 gunlugune denize gitmek istedi bende hayir ne isin var bensiz bende gelceksem olur dedim o da o o kadar erkegin arasinda senin ne isin var dedi bi ton bisey soyledik birbirimize bende tamam git dedim bende kendi arkadaslarimla giderim dedim hemen benle kendini kiyasliyosun ben erkegim sen bayansin falana getirdi lafi ben sensiz bi yere gidemicekmiyim dedi izin almak zorundamiyim dedi bende ben bi yere gideken san soyluyosam sen de izin almak zorundasin dedim arada bir suru bisey yasandi ben sinirden hatirlamiyorum ama en son ben senle ugrasamiyorum basa cikamiyorum sen kazandin bidaha sana karismiyorum artik ozgursun ne istiyosan yap dedi bende sinirlendim kufur edip kapi orda .... Git bidaha da gelme bu eve dedim ne kadar merakliymissin gitmeye dedim bekar hayatini cok ozledin heralde dedim bosanalim dedim bubsekilde saten bi yere varamiyoz her seferinde ayni seyler oluyo dedim aslinda bu deniz konusu bizim patlak noktasi oldu daha arada bi cok sey oldu eski kavgalar yasananlar falan araya girdi tabi konu iyice buyudu sinirden hatirlamiyorum bile inanin uzun oldu kusura bakmayin haksizmiyim sizce gitmemesi konusunda