Kızlar son 293892.konumdaki kişi ile ilgili yine.
2haftadır goruşmuyorduk ben şehir dışındaydım. Kendisi 4lu yakın gruplardan cıktı bu surecte. Ama bana en son bir devam edelim bir arkadaş kalalım ama ben başlangıcta arkadaş gibi goremem seni falan dedi. Peşimden koştuğu surecte bir suru taktik yaptı. Kıskandırma,geri cekilme ... ve itiraf da etti. Başka turlu tepkini anlayamıyorum senin dedi. Bitirirken de arkadaşıma yulin cok takıyor her şeyi baskı yapıyor ben boyle yapamam demiş. Arkadaşım da arkadaşlığınız bozulacaksa ilerde olmayacaksa bozmayın aranızı o zaman demiş. O da şimdiden konuşcam ben baskıya gelemiyorum demiş. Sonrasında yanıma geldi ama guluyor boyle bir yandan ne bicim guzel olmuşsun ya diye şaşırmış şekilde. Sonrasında bazı konularda kıskanır gibi davrandı sanane biz arkadaşsak dedim. Tamam sormuyorum tamam falan dedi. Kafam cok karışık ciddi ilişkiyi kaldırır mıyım bilmiyorum keşke başka zaman karşıma cıksaydın vs. Eski konuda ayrıntılı yazdım zaten. O gece bitirdik arada kalmış gibi bitti konuşması gibiydi ama ona arama falan da dedim hem şaka hem ciddi.
Birkac gun sonra en yakın arkadaşı bana cocuğa ne yaptın yine gruptan cıktı rencide mi ettin insanların yanında vs dedi. Yok dedim. Ona sorsaydın. Demedi mi sana dedim. Yok fLan dedi ağzımdan laf aldı. Bana sen takıl ben de takılayım dedi ben de tamam dedim diye anlattım. En yakın arkadaşına yulinle anlaşamıyoruz demiş grubun amacı bitti demiş vs.
Bugun de benim eski flortun babaannesi kotuleşmiş yoğun bakıma alınmış falan kotuymuş durumu. Ortak arkadaşımız gel yanına gidip iki dk konuşalım boyle yapma dedi. Beni zorla yanına goturdu. Cocuğun gideceğimizden haberi vardı. Neyse ilk gittiğimizde onune doğru bakıp başını sallayıp guldu. Hoşuna gitmiş gibi geldi bana. Sonra işte once goz teması kurmadı benle pek. Sonra sonra konuştuk. Hatta akşam cıkalım dedi. Ben sessiz kaldım. Arkadaşm olabilir bakalım dedi. Birkac kez tekrarladı. Yani arkadaş mı olduk biz sizce?
Ben de babaanneni gor akşam ya dedim. Başka şehirde babaannesi. Bir bakayım olmadı dedi. ‘Oyle işte gulumseyerek konuşabildim bence iyi idare ettim.
Bir de ben onden yuruyordum arkama donunce bana doğru baktığını yakaladım. Ayağıma doğru bakıyordu elbise giymiştim boyle işte yine benden kurtulamadınız.Bana en son senden hala hoşlanıyorum ben diyordu. Durumlar boyle.