Eşimle aramdaki soğukluk
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Eşimle aramdaki soğukluk
-
02-10-2022, 23:02:25Oncelikle merhaba herkese umarım beni dinler ve bana bir akıl verirsiniz.Ben 16 yaşında eşimi sevdim kendisi 26 yaşındaydı.onunla 3 aya yakın konuştuk goruştum ailemden gizli cunku ailem boyle şeylere karşıydı.Bir gun beni yakaladılar ve 3 ay tanıdıgm biriyle evlenmek zorunda kaldım korku bela.Evlendik ve şuan 5 yıllık evliyim cocugum yok cunku istemedim nedeni ise evlenir evlenmez başlayan sorunlardı.Kaynanamın bana el kaldırması beni surekli kovması cabasıydı.Zamanla eşimi tanıyamaz oldum cok kez boşanmak istedim ama arkamda ailem yokdu.Şimdi tekrar boşanmak istiyorum bu işkence bitsin istiyorum ama arkamda duracak kimse yok gucumde yok.Surekli herşeyden beni sucluyor kırıcı konuşuyor.Afedersiniz bnmle birlikte bile olmakdan kacıyor beni gormuyor.başkasımı var diye sorsam her erkek gibi inkar ediyor. Yada bana olan heyecanı bitti sevmiyor onemsemiyor başka ne olabilir.Napıcam bilmiyorum 1 gun iyi olsa 5 gun kotu oluyor ben 20 yaşndaym kendisi 30. Kenrimi cok yorgun ve bitkin hissediyorum.kaynanam zaten bizi ayırmanın derdindeydi bunun icin ufurukculere başvurmaya kakdı gunahınnı almak istemem belkide aramıza bişey yaptı gercekden ciddi soğukluk var aramzda. Cok uzuluyorum bu şeklde devam etmek istemiyorum şimdiden teşekkurler yorumlarnz icn.