kayınvalidem ve kayınpederim tartışınca kayınvalidem yemek yapmıyor yada kayınvalidem gezmeye gittiği zaman evde yemek olmuyor.
Kayınpederim kendi hazırlıyor fakat eşim kıyamadığı icin bazı akşamlar onlara gidiyoruz. Eşimle beraber yemek hazırlıyoruz. Kayınpederim esnaf olduğu icin bazen gec gelebiliyor7 bucuk 8 bucuk gibi. Saat gec olduğu icin hadi biz yiyelim diyorum. Eşim 1 saat daha bekleyelim babam gelir diyor. Bu duruma sinir oluyorum. Ben zaten yemeği hazırlıyorum. Neden birde beklemek zorunda kalıyorum. Sonuc olarak benimde Evim var Evime gidip evimde oturmak istiyorum. Bazı zamanlarda kayınpederim dukkan yoğun olduğunda eşimi cağırıyor eşimin zaten kendi işi var birde oraya yardıma gidiyor. Gezmeye gittiğimiz zaman bile hadi kalkalım akşam babama yardıma giderim babam laf yapmasın diyor. Ben bu duruma kızdığım da. Tabi yardım edicem oturduğumuz Evi arabayı babam aldı evlenir evlenmez herseyimiz var. Bizim icin calışıyor diyor.
Bu yuzden hep borclu olarak mı yaşıcağız. Ben mi gereksiz sıkıntı cıkarıyorum. Eşim haklı mı.
Eşim Haklı mı
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Eşim Haklı mı