Slm arkadaşlar psikolojik olarak tam bir cokuntu icindeyim kimseyle konuşamıyorum ama icinde tuttukca patlayacak gibi oluyorum 16 haftalik hamileyim guya cok isteyip cok uğraşmıştık , hamileliğin boyunca surekli fiziksel şiddet psikolojik şiddet goruyorum calışan kariyer sahibi biriyim yaşadığınız ev kendime ait ama deli gibi sevip yerlere goklere sigdiramadigim tam bir şizofren eve almazsam rezillik cikariyor eve alsam beni dovuyor maddi olarak onun yuzunden sıkıntıdayım tum birikimim kr3di kartlarım patlak ailemin evine gidemem rezilin teki anne baba yasli kaldiramaz siginma evine gitsem calistigim icin isi birakmak zorunda kalirmiyim yada beni alirlarmi sizofren hasta oldugu icin onun cocugunu tasiyormusum diye pesimi birakmiyor ..... ama ben ac susuz kalirken beni doverken cocuğunu tanımıyor bile ben nasıl duştum boyle bir pisliğin icine bilmiyorum olmek istiyorum resmen yediremiyorum kendime bebegime nefes alamiyorum benim gunahsız yavrumun ne sucu var bilmiyorum. Nasıl kurtulacağım nasıl polise gittim darp raporu aldım uzaklaştırma kararı daha sonrası tehditlerle geri cekmek zorunda kaldım karakolun onunde arabamı darp etti sokaklarda dovdu hır allahin kulu yada polis donup demesini napıyorsun sen trafikte sıkıştırıyor yada tehtit ediyor en yakın karakola gidiyorum bizim bolgemiz değil diyip başlarından savıyorlar