Ustune nişanlı kişisinden cok ağır kufurler hakaretler yedim.. Bir de ben onu calışıyor sanırken pis işlerle uğraşmış onu da itiraf etti son gun.. ve cesaretimi toplayıp son noktayı koydum..
Iftira da attılar bitme sebebiyle ilgili. Cevreye kendilerini yalan yanlış aklamaya kalktılar.
Beni ve ailemi rahatsız etmeye kalktı. Numaramı degiştim ve kurtuldum. Aylardır sesi soluğu kesilmişti. Ortak bir tanıdığımızdan yeni oğrendimki o karıştırdığı pis işin uzerindeyken yakalanmış. 10 yılın ustunde hapis cezası almış. Şimdi hapisteymiş.. Sevinemedim de uzulemedim de. Cok ah ettim cunku. Beni kandıran ailesine de.. beni aşağılamaya kalkan kardeşine de kendisine de.. bu kadar cabuk cıkacağını da hic bilmiyordum.
Bana gelince.. insan tanımayı hic beceremiyorum. Cok fazla iyi niyetliyim. Cevremn de dediklerini gormezden geldiğim icin başıma sacma sapan işler aldım..
İnsan tanimak icin ondan ayrıldığimdan beri bir suru evlilik gorusmesi yaptım. İnsan tanımayı reddetmeyi, kendime değer vermeyi oğrendim. Kotu olduğunu duşunduğum insanlara kesinlikle 2. Şansı vermedim. 2. Gorusmeyi hak edecek biri karşıma cıkarsa nasipse nikahı basıcam dyordum ki

Etrafımın cok onayladıgı benim de iyi anlaştıgım sevdiğim sevildiğim iyi biriyle nişanlıyım artık şukur sonunda