Merhaba KK Hanimlari,

Yine ben ve yine size danismak istedigim daha dogrusu Sizin goruslerinizi merak ettigim bi konuyla buradayim;

Bizim Baba tarafiyla (yani Babamin kardesleriyle) sorunlarimiz var aslinda hicbirini akraba olarak gormuyoruz bile diyebilirim .. konu biraz uzun olacak vakit ayirip okursaniz cok sevinirim ..

Aslinda her zaman belliydi nasil insanlar olduklari ama hersey Dedemin vefatiyla basladi .. sanki hepsini Dedem dizginliyormus gibi herneyse..
Tabikide aslinda yapilan iyilikler asla basa kakilmaz bunu hepimiz biliyoruz ama Insan Nankorluge Haksizliga ugrayinca ister istemez dusunuyor bunlari ..
Halam bize geldiginde cebinden 5 kurus para harcatmadik hep disarda yemeklere goturduk cani ne istiyorsa yedirdik cantasini doldurduk gonlunu hos ettik ve evine gonderdik tabi biz bunu akraba canlisi insanlar olarak severek yaptik o ayri ama iste Insanlik sadece bizde varmis ..
Sonra gel zaman git zaman bizim dugun zamanimiz yaklasti bir telas icerisindeyiz tabi bi yakinlik bekledik bi sicaklik ne bileyim kuzenler Halalar ne yapar bu gibi zamanlarda her zaman yardima ihtiyac olur diye Insanin yaninda olur degil mi ama onlar gezmeyi tozmayi mangal keyifleri yapmaya ve bunlari fotograflarla belgelemeyi sectiler .. ve sozde bizim dugunumuz icin gelmislerdi buradalardi ama aslinda yoklardi bu bi bahaneydi ..
kina gecemizde somurtup oturdular sanki disardan birilermis ortami bozmak icin ellerinden geleni yaptilar neredeyse koca bir kavga cikiyordu ama Biz aman bisey olmasin dedigimiz icin cogu seyi gormedik ..
Biz onlarin cocuklari evlenirken neler neler yapmistik oysa .. iste bu haksizligi icimiz almiyor ..
Dugunden sonra hic birinden bir kere bile ne arandim ne bir kere soruldum .. evlerine birseyi teslim etmek icin gittigimizde esimle iceri girmeyelim dedik saat zaten aksam 10 du rahatsiz etmeyelim dedik diye suratimiza kapilar kapandi falan .. daha bunlar gibi neler ..
simdi yakin zamanda karsi karsiya gelme durumumuz var bu sahislarla mecburen .. siz olsaniz nasil davranirdiniz yada neler soylerdiniz ? Suratlarini gormek bile istemiyorum aslinda ..
Goruslerinizi merak ediyorum simdiden tesekkur ederim