Merhaba arkadaşlar, ben forumda aktif uyeyim fakat bu konuyu acmak icin Mune bilgisi ile ikinci uyeliğimi aldım. Ben 33yaşındayım, bir kurumda mudurum ve bir cocuğumla boşandım. Boşanma sebebim de ihanet, ilgisizlik, şiddet ve son 6 yıldır ilişkinin olmaması. Konuya geceyim direk. İki sene once bir sebepten hayati tehlikemin olduğu bir ameliyat gecirdim. Ameliyatıma en az 5 doktor girdi cıktı ve sonrasında takibimi de onlar yaptı. O zaman evliydim tabi. Butun kontrollere birlikte gidiyorduk. İclerinden bir doktor benimle cok ilgilendi. Ve takibim uzun vadede devam edince o ve diğer doktorlarla arkadaş gibi olduk. Hala oyle. Cok buyuk bir hastane olmasına rağmen, ilk kayıttakiler, sekreterliktekiler, o bolumun doktorları tanır beni. Yaşadığım şehir ve calıştığım kurum gereği haberlere cıkacak kadar ciddi bir kaza sonucu ameliyat oldum cunku.

Cok uzatmak istemiyorum. 3 sene oncesinden bu zamana kadar benimle ilgilenen doktorla nasılsın nasıl oldun vs muhabbeti oluyordu sadece. Benim durumları da biliyordu. Bana uzun zaman once benimle goruşmek istediğini soyledi fakat o zaman hazır değildim acıkcası. Sonucta evlenmemiş bekar ve alanında uzman cerrah. Ne işi olur benimle evlenmiş boşanmış ustelik cocuklu biriyim mantığı vardı.

Şunu da soylemeden gecemeyeceğim. Hani oyle laylaylom bir capkın delikanlı değil zaten. Hastanede aşırı ciddi olan hemşirelerle bile konuşurken aşırı resmi ve dikkatli biri. Oncesinden tanıdığım icin soyluyorum. Fakat bana en son şunu dedi; benimle goruşmek istiyormuş ama evliliği duşunmuyormuş. Sen duşunuyor musun dedi. Acıkca benim tekrar evlenmek gibi bir duşuncem yok bu saatten sonra. Bana aramızda ileriye donuk uzun vadede bir şey olamaz dedi. Ben evlenmeyi duşunmuyorum dedi. Ama seninle guzel vakit geciriyoruz muhabbet, sohbet falan iyi dedi. Acıkcası bana başlıkta yazdığım tabiri teklif ediyor. Oyle soylemedi tabi ama ben onu anladim.Bana da normalde değer veren biri uc senedi hep yanımda.

Ben 12 sene evli kaldım ama 2011 doğumdan sonra hic boyle bir şey yaşamadım. Benim icin cok da onemli değil ama ne yalan soyleyeyim acaba olabilir mi diyorum. Cunku onunla vakit gecirmeyi seviyorum. O da oyle. Sadece sevgili gibi davranmadan bir şeyler yaşanacak ve bu benim midemin alacağı bir şey değil. Ona kalsa cok normal. Sonucta bu bir ihtiyac bunu guvendiğin ve etkilendiğin biriyle yaşamak normal geliyor ona. Aramızda bir şey olsa aşk, sevgili durumu tamam derim yaşarım. Zaten ne kadınlığımı bildim ne insanlığımı. Adam baştan soyluyor işte. Antin kuntin laflar etmiyor cok net. Bilmiyorum kafam cok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız ? Sakın beni kınamayın. Benim aradığım cinsellik değil. Sadece mantıklı bır akla ihtayacım var...