Evlilik planı olmayan sevgilim
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Evlilik planı olmayan sevgilim
-
02-10-2022, 22:57:45Sevgilimle ailemin yaşadığı sehirden tanışıyoruz, genellikle ben ailem yasadigi icin oraya geliyorum. O ise hic plan yapıp geleyom demiyor.2 seneye yakin iliskimiz var, daha once kac kere ciddiyet yuzunden kustuk, kafasında bir turlu evlilik plani olmuyor, bir yanim istiyor, oteki yanim istemiyor vs. , yapmam gerekenler var diyor. Normal bir isi var ama o daha iyisini istiyor. Tanistigimizda kps calisiodu olmadi, simdi de diyor tekrar caliscam, kursa yazilcam. Ben takìomusum, eve asik kafayla donmezsem sıkıntı yapmazmisim. Yasimiz olmuş otuz, hadi onu gectim son gelişlerimde elimi tutma, sarilma vs. hic yok. Son tartışmamızda ailemi bile ihmal ediosam sen hicbiseykalirsin dedi ve ben de bir daha seni aramam rahatsız olma kib dedim. Arkadaşlar cok dusundum, cevrem dahil herkes bu ne boyle diyor, oyle alismisim ki baska biri zor geliyor, sozumden de donemem, sizce o ne duşunur, ne yapar bu laflardan sonra?Onceden bir hafta konusmadik donmuştu şimdi 8 gun oldu,konusmuyoruz.