Eşimin ailesiyle 2 sokak var aramızda. İyi diyemem kotu de diyemem. Nisanlıyken vs hic ilgilenmediler her şeyi eşim sırtlandı. Yapsalar yapabilirler yani en ufak iğneleri dahi yok. Gorumceme evlenirken ev alırken cok yardımları olmuş. Bunu kendileri soylerler.
Yani bu sıcaklığı gostermedikleri icin bende sıcak olamıyorum. Akşamları eşimle birkac saat oturup donuyoruz. Onlar da cok sık gelmez. Ki baştan eşim gunduzleri de git dese de artık oda birşey demiyor alıştı huyum bu cat kapı gidip oturup muhabbet edemiyorum onlarla.
Eşimin ailemle arası iyidir. Onlar ne derse yapar. Cunku ailem onu abimden hic ayırmaz.
Eşimin aileme iyiliğine karşın Bazen icimden geliyor yemek yapayım bi kap gotureyim ziyaret edeyim. Ama elim hep geri geri gidiyor. Kp lafını bilmez bazen benim soğukluğumdan dem vurup laf sokar. Nişanlıyken de babama beni şikayet etmiş işte baba gibi davranmıyor aramıyor sormuyor diye. Aradığım da oldu ben hic aranmadım gelin diye hesaba alınmadım. Aradığımda da iyiyim sağol dedi kapattı hep. O yuzden yakın olamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız ?
Siz olsanız ?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Siz olsanız ?