Selam kk ahalisi ben sacmalaşmadan başıma iş almadan bir fikir istiyorum.
Yarın yaşadığım ulkeden taşınacağım, bir seneliğine Turkiyeye donuyorum sonrasında nereye gideceğim belli değil henuz.
Bu arada bir cocukla goruşuyorduk ama ben acıkcası sırf eğlencesine duşundum sonucta taşınacağım diye.
Bugun işte beraber gecirdik.
Bana şey dedi
"Senden sonra birini bulsam bozulur musun"
"Sen bozulur musun" dedim
"Bir şey yapamam ki bozulsam da" dedi
"Ben de bir şey yapamam ki sen burada yaşıyorsun ben gidiyorum" dedim
"Seni ozleyeceğim" dedim
O da "Ben de seni ozleyeceğim" dedi
"Ne yapalım" dedim
"Birkac haftaya iyi hissederiz merak etme" dedi
Ben de ustelemedim, uzaktan ilişki de sevmem istemem zaten
Bi' ara gitar caldı o ara ağladım ben ama soylemedim neden ağladığımı, daha once de yanındayken ağlamıştım ex imle olanlar yuzunden.
Ya bi' kafam karıştı hani boyle uzgun pek değilim acıkcası hatta oncesinde taşınacağım şehirden bi cocukla konuşmaya başladım, yarın diyorum havaalanında yakışıklı pilotlar vardır falan ahajshajs
Exim pilottu mesela havaalanından gectim 3 gun once kafamı kaldırmadım orada bir yerdedir calışıyorsa diye ağlamaklı oldum offf
Niye boyle bi icim huylandı huzunlendim ki
Mesela beğenmediğim huyları da var cocuğun hani sevgilim olsa batacak şeylerdi ama zaten 2 haftalık bir şey diye takmadım devam ettim eğlencesine
Mesela bugun evdeydik kendine kahvaltı hazırladı tabakta bana sormadı bile veya aynı şekilde cay yaptı bana vermedi
Veya benle olmasa grupta kimle yapardın veya para icin yapar mıydın gibi sosyal yonden acayip soruları oldu
Yani o anlamda cok yetenekli biri değil acıkcası şaka yaptım ettim dese de hoşuma gitmedi
8 yaş buyuk olmasını da sevmedim, sevgili olmak icin 2-3 yaş diyorum ben en uygunu.
Her yaptığını zaten eximle karşılaştırıyordum, exim gec kalmazdı o para lafı yapmazdı vs.
Eximle buluşurken kalbim yerinden fırlardı, hicbir şeyinden tiksinmezdim, can sıkıcı da olsa severdim, bu cocuğunkiler batıyor mesela cimri erkek hic sevmem zaten surekli şu pahalı, bu ucuz vs muhabetleri
Adam sut icmeyi bırakmış pahalı diye boyle değişik şeyleri var bana battı ben para yaşamak icin kafasında bir insan olduğum icin
Mesela dun gece eximle gittiğimiz ilk buluştuğumuz yere gittik es kaza, orada otururken icim tuhaf oldu, ne eximi tam atlatabilmiş değilim şimdi bu bi huzun getirdi
Ne hissediyorum ben bu nedir bi yorumlar mısınız ya
Kafam karıştı
Daha cocuğa bir şey demeyeyim değil mi ben
Ne yapmalı duşunmeliyim bir yol gosterin lutfen
Sacmalamak uzereyim
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Sacmalamak uzereyim