Kızlar selamlar
Dğn kayınvalidelerdeyken şoyle bir konusma oldu - Gorumcem vr kvalidem tatilr gtmeyi cok istiyor fakat kpederim garip b şekilde maddi olarak cok kulfetli olucak arabamzda yok gtmeyelim demiş fakat hanımlar gtmeyi cok istiyor ucuz yollu b ev kralayp kurbanda tatile egeye gtmek uygun yemek uygun yer dıyorlar ve bana dedilerki sizle gdelim bizde nolur siz ikna edersnz babanızı biz edemiyoruz felan dediler hatta bende bsey dyemedim aslında bana gore gdilebilir ama nasıl olur (( biz her kurban tatile gderiz kendi başımıza kmseyle gtmedik ki eşim kesnlkle ailelerle tatilden hoslanmıyor hatta bahsettm olmaz kmseyi alamayız hem maddi hem manevi zorlanırız diyor haksızda değil sanki kvalidemler kendi masraflarını karsılayacaklar ama eşim dıyorki o iş yaş hic belli olmaz diyor ustelik her tatil zamanında iki ailede bizle tatil yapmak istiyor benm annem ve kardesimde brlikte gtsek dediler zaten bu yazda aynı sekilde ... bnde buyukce b transporter felan kralayıp hep brlikte uc gunlugune gtsek mi dedim iki ailenin karakterleri inanılmaz farklı ve benm annem cok gergin yapılı biri bişey hosuna gtmesse burnundan getirir insanın şimdi biz ne yapıcaz kendimiz gtsek gene iki ailede acıkca beraber gdelm bu sefer olmazmı diye cok icten soruyorlar kızlr nasıl olur eşimde kesnlkle karsı bu duruma