kızlar ben eşimle uni de tanıştım 5 yıl sevgili olduktan sonra nişan evlilik vs...ben nişanlandıktan sonra cok zor gunler yaşamaya başladım ic daralması bunalım gibi psikiyatr a gittim ilac kullanmaya basladım babamın kalp gozu acık bi arkadaşı vardır inanaırmısınız boyle şeylere bilmem ama bir gun amca bize geldi benim yuzume baktı sen ilac mı kullanıyorsun dedi şaşırdım ben tabi

senin ilaclık birşeyin yok dedi uzerinde musallat var birde sen gecen sene buyulu birşey kullanmıssın yuzun gozun yara olmus dedi kaynanam biz sevgiliyken bana bi krem vermişti ve yuzum yara olmustu benim

amca bana cevşen falan verdi okudu falan beni bak kızım kaynanana dikkat et yediğin ictiğin şeyleri besmelesiz yeme dedi bi sure sonra eşim yatağında ayağının geleceği yere sıkıştırılmış muska buldu baktırdık ayırma buyususymuş kaynanam carşaf falan giyiyor normalde beni falan begenmez oyle giyim kusamımı kendi arapca kurusuna gidiyor ve bunları hep kendi yazmış

esimle beraber amcaya gittik o esime annesinin buyu yaptıını annesiyle konusması gerektiğini buna son vermesini soyledi eşim annesiyle konusmaya calıştı buyuden konu acınca kaynanam herseyin tovbesi var falan demiş susturmus eşimi daha yaptığı fenalıkları say say bitmez

anlatsam roman olur daha neler neler bizim evlendiğimiz gun kaynanam tutturdu salon cıkışı benim evime gelinecek diye bizde eşimle buyu falan yapar diye kimbilir ne karıştırıyo diye gitmedik 1 hafta sonra el opmeye gittik gitmez olaydım bana aileme hakaret etmeye basladı bir bardak su bile ikram etmedi bende artık patladım yeter dedin bu ne terbiyesizlik nisanlıyken etmediğiniz hakaret kufur kalmadı dedim bende insanın kufur bile etti sustum ben zamanında

sonra cıktık geldik esim anne baba hakkı diye gidiyo gelio ben goruşmuyorum 1 yıl olacak daha hic gitmedim eşim sanki uzuluyor gibi bu duruma ama o da bundan sonra goruşmeyin annem in agzı durmaz en iyisi bu sekilde diyor

kaynanam uzaktan bile rahat durmuyor oğlından devamlı para istiyor bizim maddi durumumuzda oyle iyi değil su anda esya borcu falan oduyoruz cok bunaldım ve paylaşmak istedim uzun oldu kusura bakmayın