merhaba kızlar, bu benim ikinci uyeliğim, adminlerin haberi var. hemen konuya giriyorum. bir yıllık ilişkim var. erkek arkadaşımla aramızda cinselllik var. neyse gecen erkek arkadaşım bir şeylerden bahsetti. hani şu you..be'un c*nsel versiyonu olan bir site var "po..hub", ciftler falan orada kendilerine hesap acıp video atarak izlenme sayısına gore para kazanabiliyorlarmış. bir kac hesap gosterdi. bayağı profesyonel kameralarla kendileri tarafından cekilmiş, yuzler kapalı veya acık video ceken bir suru hesap var. 15-20milyon izlenmeler soz konusu.1- 2 milyonluk bir kac video ile 2-3 bin dolar gibi paralar kazanılabliyormuş. erkek arkadaşım bana şakayla karışık, biz de yuzumuz kapalı video cekelim bence dedi. ben bayağı şaşırdım. insanlar tanır dedim, onlem alırız, yabancı hesap gibi acarız dedi, guldum gecti ama ciddi de gibiydi. o gunden beri surekli bu konuyu acıyor şakayla. profesyonel kamerası falan da var. siz ne duşunuyorsunuz bu konuda. erkek arkadaşım şaka mı yaptı yoksa cddi miydi? ciddi ise ne duşunmeliyim, kendimizi izlemeyi seviyorum ama yuzumuz olmasa bile başkalarının bizi izleyecek olması fikri bana cok tuhaf geldi. kabul etsem ilişkimize zaraer verir mi? beni mi deniyor, yoksa teşhirci bir sapık mı kafam cok karışık, lutfen bana bir yardımcu olun.
sizce ne yapmalıyım? size eşiniz/sevgiliniz boyle bir teklifle gelse ne yapardınız?

NOT: paraya ihtiyacımız yok, ikimizin de iyi gelirli resmi işleri var.