Hayırlı cumalar herkese, en kucuk kardeşim 11. Sınıfta cok başarılı bir cocuk, bir kere olsun dershaneye gitmedi ders almadı her sene okul 1. Si oluyordu cok iyi bir lisede okuyor, 1 senede 3 cenazemiz oldu en son 3 ay once dayımı kaybettik ondan once babamı dedemi ..cocuk icersinde bulunduğu durumlardan dolayı bunalıma girdi ama derslerini asla ihmal etmedi, surekli bunalıma girdiği icin hastalandı son yazılısında hastanede yattı sınava giremedi rapor aldı.
Hastaneden okula gitti son sınav olmaya , normalde okulda butun sınavlar test seklinde, hocası kardeşime 10 tane soru hazırlamış klasik ve hepsi mufredat dışı, ben saglıkcıyım sorularına baktım ben bile tıkandım kaldım dersi biyolojiydi ureme grafiğine kadar cizdirmiş hic dersleri alakası olmayan şeyler, kardeşim cok sinirlendi mufredat dışı sordu diye ,ilk sınavı 100 , bundan da 78 almış ve kardesimede bu da sana ders olsun demiş.
Cocuğun ortalaması 98.60 , 0.1 puanla okul 1. Liğini kaybetti ama pskolojisi alt ust oldu , bu hoca onceden de boyle kardeşime takan bir hocaydı ve bunu kasti yaptı, diğer hocalarıda MEB e şikayet edin dedi .karne almaya da gitmedi kafayı hocaya taktı cok zoruna gitti toren duzenlenecekti eğer 1. Olsaydı şuan cok uzgun, Hoca kasti bir şekilde mufredat dısı sormuş diğer hocalardan hem fikir bu konuda ne yapabiliriz
Hoacanın muftedat dısı sorması
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Hoacanın muftedat dısı sorması