Merhaba arkadaşlar. Sizden bana yol gostermenizi istiyorum. Eşimin arkadaş cevresi cok geniş. Ortaokuldan, liseden, universiteden, eski oturduğu mahalleden ve tabiki akrabalarından onlarca arkadaşı var. Haftanın en az 2 gunu arkadaşları ile beraber ve buluşmaları genelde iş cıkışı olduğundan gece eve geliyor. (Buluştuklarına eminim fotoğrafları ve mesajları oluyor ama coğu arkadaşının bekar olmasıda canımı sıkıyor her ne kadar gorsemde sinir oluyorum) Ben zaman zaman tepki gosteriyordum cokta sıkmamaya calışıyordum ama artık cok sıkıldım bu durumdan evli bir adamın gecenin bir yarısı ne işi var dışarıda haksız mıyım. Yani ben konuşmasam sesimi cıkarmasam hic eve gireceği yok. Konuşuncada bir hafta gitmiyor ikinci hafta yine aynı şekilde sanki hic konuşmamışız gibi davranıyor. Ne yapmam gerek benim. Bende calışıyorum benimde canım sıkılıyor surekli ev iş oldu hayatım. Ne yapayım. Boşverip bende kendi gezip tozmama mı bakayım onun gibi gecenin bir yarısı mı geleyim onun ne yaptığını hic umursamayım mı yoksa artık sert bir tepki vererek beni anlamasınımı sağlamalıyım. Lutfen fikirlerinizi paylaşın benimle teşekkur ederim.