Ya kızlar aşırı merak ettiğim bir şey var, ve oturup gercekten bunu kıskandım. Daha cok ozendim ama yine de kıskandım da diyebilirim. Sonucta her kıskanclık kotu olacak diye bir şey yok.

Eniştem evinden uzak başka bir şehirde ameliyat oldu, başka sehirde olma nedeni anneannemlerin daha cok imkanı ve tam teşekkullu hastanelerin olduğu bir şehirde yaşaması. Ciddi bir ameliyat gecirdi, doktor guzel bakılması gerektiğini soyledi, buna rağmen daha ameliyatın 1. Gunu teyzem anneannemlerde kalıyor, teyzemin 20 li yaşlardaki oğlu enisteme bakmak icin hastanede kalmış. Diyeceksin ki ee bunda ne var? Ben anlatayım siz de bakin bakalım ne var.

Eniştemin durumu gayet iyi, teyzemin dolap dolap ayakkabısı elbisesi kişisel eşyaları bir cok evi kısacası herşeyi var. Birbirlerini seviyorlar, ufak-tefek hataları oldu ama bu hatalar cift taraflı yapıldı. O yuzden de iki taraf cok sorun etmedi. Ben bilmiyorum ya eşimi cok seviyorum. O bir ameliyat gecirmiş olsa oğlumu bak diye gonderip annemin evinde yatamazdım. Oğluna da genc yaşta anne olduğu icin ısınamamış babannesi bakmıştı. Ama şimdi Teyzemin oğlu anne anne diye peşinde dolanır, kocası karım karım der bir dediğini iki yapmaz. Hatta eşini yonlendirir. Teyzemin istediği karar alinir sonunda

Teyzem nasıl olur da bu kadar umursamaz ve soğuk davranırken bu kadar cok seviliyor değer goruyor? Aslında inanın cok ozeniyorum gorduğu bu yuksek değere. Ama sacını supurge eden annelerin eşlerin bu kadar değer gormemesi de bir miktar beni uzuyor.

Ben kisa suredir evliyim cocuğum da yok. Yani sizce teyzem ne yaparak kazanıyor. Inanın onun ulaştığı bu mertebeye ulaşmak istiyorum. Emek vermeden bu yemek nasıl oluyor biri bana acıklasın?