Dunku okuduğum sapık ruhlu profesorden sonra yıllar once yaşadığım ,travma aklıma geldi.Gercekten unutmuştum oysaki.Yıllarca bu olayla savastım.Ruyalarıma girdi.Kabuslar gordum ve panık atak hastası oldum.
18 yasında falandım .universiteye gidecegim yıl...daha once de gittiğim hatta yanında asistanlık yaptıgım doktor musvettesı ....diş icin gittim kanal tedavısı..o gun icime bişey olacağı doğmuş gıbı kuzenıme gelsene benle dedım .gelmedi işi varmış.yalnız gıttım.ozel bır klınık. 1+1 ev gıbı duşunun.yanında bir asıstanı var.50 yaslarında felandı doktor .gittiğimde asıstanını gondermişti .yalnızdı.tam hatırlamıyorum ya da ben ordayken gitmesini soyledi bi yere.dişimi tedavi ettı sonra asistanın durduğu cam olmayan,hasta bekleme odalarının olduğu yere goturdu burda bakayım burda daha iyi ışık dedı.kendine cektı benı.elinin goguslerıme goturmeye calıştı ne yapıyorsunuz dıye bagırdım ıttım.bı yandan da sakın kalmalıyım ya bana birsey yaparsa modundayım.sonucta doktor ve ırı yapılıydı.ığne yapıp benı uyusturabılır.bu duşunceler ışık hızıyla beynımden gectı.benim karşı koymamla tamam sakın ol felan dedı.ama tıtrıyorum ben o an.şuan da bu olay aklıma geldıgi icin titriyorum.hicbişey olmamış gibi masasına gıttı bı daha ki randevun su tarih felan dedı .ben gitmek istiyorum deyip hızla cıktım oradan ama o kadar kotuydum ki ya daha kotusu olsaydı dıye gunlerce kendime gelemedım.ya karşıma cıkarsa ya ben ararsa...utanmaz adam o zaman ev teli vardı evı aramış randevum var dıye ....ben bu olayı bı tek kuzenıme anlattım.kimseye anlatamadım .o gece nefesım kesildiğimi nefese alamadığımı cok iyi hatırlıyorum ve artık her kotu bır sey yaşadığımda nefesım kesilir.Bu olayı gercekten unutmuştum ta ki dunku profesoru okuyana kadar.yıne kotu oldum.Allah boylerının dunyada ahirette de cezasını versın