Merhaba arkadaşlar,daha onceki konularımdan bilen bilir belki,oğretmenim gorevde 2. Yılım,10 yılda bebek ozlemi cekip şuanda iki yaşında olan ikiz kıZlarımın annesiyim ❤ Hatırlatma nedenim konumla ilgili olması..Ozet gecmeye calışıcam,eşimin ailesi ikimiz de calıştığımız icin gozlerini paramıza goz dikmiş durumda,evlenecek olan nişanlı oğulları icin..bu birinci dert cok da dert değil artık duymamaya calışıyorum ama var.. İkinci ve benim icin onemli sıkıntı kend ailem..ben evlendikten sonra okudum universiteyi KPSS sureci vs hep eşim vardı asgari ucretli calışıp her turlu kaynağı ve manevi desteği ondan gordum,atandım,babam ben okuttum bize para yollasın demeye başladı (dort evi, yazlığı,iki aracı olan biri) hadi diyorum onu da duymayayım ama artık annem de başladı,en değerlim en bana kıyamaz dediğim annem,beni para olarak goruyor,bunun dışında da beni kayırıyor diğer kardeşlerimden,sen yaparsın sen de var sen alırsın o alamaz o yapamaz o edemez diye diye beni sevgiye bile ihtiyacım yokmuş, istersem satın alırmışım gibi hor gormeye başladı...Atanmak anne olmak en buyuk hayalimken şuan atandığıma pişmanım...
Asla anlaşılmıyorum annemle oturup iki cift laf edemiyoruz,misal bayramlaşmak icin memlekete geldim ama apar topar geldim toplanmam yola cıkmam 1 saat surdu,yolda tatlı ile gel ayıp babana karşı dedi,(eskiden gelmen yeter denilirdi) bayramlık 250 anneme verdim,babama 500 dedi,onune gelene bunu bana Ayşe aldı demeleri cok cok fazla (hem para sı..yormuşum gibi hem de yapmam gerekiyormuş da yapmıyormuşum gibi hissettiriyor) en son bugun ev almak istiyoruz dedim anneme,kredi cekeriz diyorum “hic mi peşinatınız yok,inanmam” dedi...gibi gibi...bi de tuz biber olan bi durum var,Doğum yaptığımda evime gelindi Ablamlar kardeşim coluk cocuk annem vs toplamda 30 kişi vardı evde,ben lohusa ve ikiz annesi olarak cok iyi hizmet edemedim,onlar da asla el atmaz misafir ayağına..neyse,hala muhabbeti dondurulur,sen misafirperver değildin,okumak yetmiyor vs (hatta o zaman evimde oyle deyip kusup gidecekken ben de getirdikleri hediyeleri annemle yolladım,beni uzduler diye)

Ama şuan ben suclu pozisyonundayım,misafirin cayı ayağına goturulur,misafire gel beraber yemek yapalım denmezmiş,ben 30 kişiye nasıl yemek yapayım 1 hafta boyunca Allah rızası icin..Misafir cocuğu evi yaksa uyarılmaz,uyardım diye kotu oldum bunun gibi sacma sebeplerden hepsi beni cephe aldı,iğneleyen lafları beni cok uzuyor cok yoruyor,anlaşılmadığımı duşunuyorum

bazen tamamını silmek gidip gelmeyi kesmek istiyorum sonra yine bn kotu olurum diyorum.
konudan konuya atladım kusura bakmayın lutfen..biraz ic dokme biraz teselli istedim sanırım.