Merhabalar ,mezun olalı 10 yıl olacak atanamadim ucundan kıyısından kacırdım hep :/ 2020 kpss den sonra da artık denemem sanırım cunku yorgunum .Bu yuzden bu yıli cok guzel degerlendirmem gerek ...
Bulunduğum şehirde kpss dershaneleri var beyaz kalem ,yargı ,pegem ve Yediiklim ...Daha once hic dershaneye gitmedim doğru duzgun calışmadım da genel puanım 75-80 arası oldu hep ama yetmiyor ...
Sayisalciyim genel yetenekten toplamda en fazla 7 yanlışım cıktı şimdiye kadar ama genel kultur mahvediyor .Tarih ,coğrafya aklımda tutamıyorum ve karşıma gelecek hoca oyle miy miy kitabı okursa boşuna gitmiş olurum .
Bana daha kısa akılda kalıcı şekilde puf noktalarını veren bir hoca gerekli bunu dagitmeden bilemem tabi .
Gecen yıl coğrafyadan video ders izledim iyiydi dikkatim hic dağılmadan izleyebildim .Acaba daha disiplinli bir şekilde oyle mi denesem diye de duşunuyorum ..
Burada kimsem yok ,kimsede gelip uzun sure filan duramaz yani tek başımayım .Oğlumu Eylul gibi kreş veya anaokuluna yazdiracagiz 4 yaşında olacak Ekim'de .O gittiği Aralık'ta bende kurs veya video ders isini halletmem gerekecek mecburen .Ve buyuk. İhtimalle yarım gun olacak .
Eşim polis calışma duzeni yok o yuzden ona da guvenemiyorum .Tamamen oğlum ve ben ikimiz icin bir plan yapmalıyım esimmekstra musait olursa tabi tadından yenmez ama hesaba katmiyirum.
Gideceğim dershaneler aynı yerde ve evden yaklaşık 30 dk suruyor .Evimin dibindeki anaokulu alırsa ters olacak .Yok kursa yakın krese verirsem daha yolumun ustu olur ..
Bilemedim o kısa zamanda sistemli bir şekilde video ders vs den takip etmek mi yoksa en baştan kurs denemek mi daha mantıklı ?? Dediğim gibi kursa gitms sebebim genel kultur ...
Teşekkur ediyorum şimdiden
Kpss icin dershane mi ev mi ,???
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kpss icin dershane mi ev mi ,???