Cok cok sinirliyim ve artık gercekten sokaktaki her insandan resmen iğreniyorum.Dunden gorenleriniz olmuştur ama ben henuz yeni gordum bu haberi.Ayşe Arman koşesine taşımış skandalı dun ve bugun.Haberi okuduğumdan beri gercekten kusmak uzereyim , yediklerim boğazıma kadar geliyor.Bu insanlar nasıl ceza almazlar, nasıl ellerini kollarını sallaya salaya gezerler.Bunlar nasıl bir cete.Bu ne rahatlık! Ne ilksin ne de son olacaksın nasıl bir iğrenclik! Daha once de yemişler bu haltı ve gazetelere cıkmışlar! Ama hala aynı tas aynı hamam! Kim bunlar birisi Allah rızası icin ifşa etsin bu yaratıklar gizlenmesin! Bıktım bu haberler yuzunden psikolojim bozuldu artık.Her an uzerime takılı mikrofon ve kamerayla gezebilsem keşke ki başıma bir şey gelirse elimde insanlara gosterebileceğim kanıtım olsun.Tıklım tıkış toplu taşımalarda birisi bana temas edince (zaten balık istifi gibi gidiyoruz cok normal) irkilip sinirleniyorum artık.Tahammulum kalmadı, birinin bana kolu carpsa niyetini sorgulamaya başlıyorum.Bunlar nasıl yaratıklar ya, elim ayağım titriyor!