Herkese iyi akşamlar,
Biraz once dışarıdan bağırtılar duydum cama koştum. adamın biri kacıyor arkasından cığlık cığlığa bir başka adam kovalıyor. meğer hırsızlık yapmış. yakalayıp sıkıştırdılar adam yalvarmaya başladı. genc bir cocuk bu adam. diğerleri onu uzun bir sure dovduler. izleyemedim camı pencereyi kapatıp kulaklığımı taktım. adamın yalvarmasını duşunuyorum. abi lutfen bir daha yapmam diyordu. hırsız bu sonucta kim bilir kimin rızkını caldı utanmadan. bir yandan da genc bir insanın bu haline, kendini harcamasına, uc kuruş para icin duştuğu rezilliğe dayanamıyorum. keşke dovmeselerdi diyorum cok mu duygusal yaklaşıyorum bilmiyorum. yeterince kazanabilse, işi, mesleği olsa bi insan yine bu yanlışı yapar mı acaba? daha dun parasızlıktan intihar etti uzaktan bir akrabam.. eşi yıllardır işsizdi. belki evlendiklerinden beri evde para yok. 1.5 yaşındaki oğlu bulmuş kadını olduğu yerde. cok acı.. bu parasızlık ne menem şey ki insanı rezil de ediyor canından da ediyor. şuan oğrenciyim okuyorum ama cok umutsuzum. kyk borcum olacak okul bitince. isteklerim, ideallerim de var tabi ama sanki yetemeyeceğim hicbir şeye gibi hissediyorum. calışan, okuyan, ekmeği icin mucadele eden tum insanlara kolaylıklar diliyorum..
uzuluyorum bu durumlara
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- uzuluyorum bu durumlara