Kendimi cok mu ezdiriyorum??
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kendimi cok mu ezdiriyorum??
-
02-10-2022, 22:48:27Merhaba arkadaşlar, ablalar,kardeşler.. Oncelikle buraya yazıp yazmamakta cok kararsız kaldım icimi doktuğum herkes beni yatistirmaktan başka birşey yapmıyor en cok annemle dertlesirim oda mutluluğum bozulmasın diye tabiki her anne gibi olumlu konuşup beni bi şekilde yatistiriyor ama cok doldum artık kendimi savunmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum uzatmadan konuya gireyim. 3 Yıllık evliyim 1 bucuk yaşında oğlum var kayinvalidemle yaşıyorum tabiki her kv ile yaşayan bayan gibi benimde sorunlarım var fakat eltim sayesinde bu sorunlar daha da buyuyor. Evlenmeden once yani nişanlılık doneminde ona cok ısınmıştım hatta eşimin ailesi icinde en cok onu kendime yakın gormuştum evlendikten sonra oyle bir değişti ki şaşırıyorum bu kadar kotu olmasına. Kayinvalidemle gayet iyi anlaşırız sessiz bir kadındır taa ki gaza gelene kadar en buyuk oğluna da cok duşkundur oğlu kalp hastası ve ona birşey olacak diye odu kopuyor bu yuzden de eltim onun icin bir melek. Benden once eltim kv lerde 11 yıl birlikte oturmuş daha sonra bazı sebeplerden dolayı kayinpederim artik evlerini ayırmasını istemiş bu konuda eltim cok kinlidir onlara karşı kaynimda oyle bizim birlikte oturma sebebimiz ise ev almak ti aldık cok şukur. Ama gelin gorun şu 3 yıl bana ne zor geldi. Doğum yaptım eltim kaynanam i surekli doldurdu bu daha kendi cocuk cocuğa bakamaz (24 yasindayim) kaynanamda sağolsun bana hic fırsat vermedi cocuğu kendi doğurmuş gibi alırdı kucağımdan sevmeme fırsat vermezdi sadece emzirmek icin alıyordum yavrumu. Surekli cocuk ağladığında doymadigini mama vermek istediğini soylerdi bende musade etmezdim ver anne emzireyim derdim her seferinde alır emzirirdim saatlerce odamdan cıkmazdım tabi eltim işten gucten kactığım icin boyle yaptığımı iddaa ederdi lohusalık donemimi laf sokmalariyla surat yapmalariyla bana zehir ettiler dahasida var ama yazsam uzun oluyor. En son eltim cocuğumun doğumgununde kendini belli etti herkese karşı cocuğumun doğumgunu hazirliklarini yaptığım esnada eltimin annesi vefat etti bende tabiki erteledim 1 ay sonra yapmaya karar verdik cunku herşeyi hazırdı kaynanam gorumcelerim artık yapalım dediler eltim bunu oğrenince cılgına dondu ona değer verilmiyormus vs bilmem ne kaynanamla tartıştılar bana hic birşey soylemedi 1 hafta sonra eşimin teyzesine gidip kaynima birlikte eşim ve benim arkamdan konuştuklarını oğrendim. Benim evde hic bir iş yapmadigimi isten geldikten sonra onun gelip bizim evi temizlediğini soylemiş kaynanam ve kayinpederim elden ayaktan duştuğunde onlara sadece o bakarmış kimse birşey yapmazmis yani onun eline kalacaklarmış vs daha birsuru şey yani anlatacak cok şeyim var ama buraya sığmaz. Benim sormak istediğim eltimle nasıl mucadele edicem yani arkamdan konuşuyor surekli yuzume direkt birşey soylemiyor ama ince ince laf sokuyor bense hic birşey soyleyemiyorum napicam boyle icime ata ata
ve birtek eltimde değil kaynım ve onların kızı da o şekilde surekli arkamdan konuşuyorlar cok yoruldum artık nasipse 1 sene sonra evimize gecicez borcların hafiflemesini bekliyoruz ama cok bunaldim. Eşim surekli sabret diyor başka birşey demiyor onunda başının etini yiyorum bizim aramız bozuluyor birtek ona konusabiliyorum zaten kimseye birşey diyemiyorum saygısızlık yapmaktan korkuyorum kendimi savunamıyorum napicam