Bugun piknik ve denizden geldim aksam Eve geldim esimde yeni gelmiş isten neyse ben gelir gelmez cıktı dışarı sevdiği bir arkadaşı var yarin gidecek mis bi on dk goreyim seni demiş tamam dedim gitti.3 tane cocuk var buyuk 11 yasında diğerleri kucuk 3 yasında ve 11 aylık.Hepsi banyoya girecek sırayla ve bende kum icindeyiz.kucuğu soktum banyoya ortanca ağlar.Ortancayi banyo yaptirinca kucuğu ağlar.oyle bole banyo yaptik cıktık.Esim aradi Ankaradan abisi gelmişti 1 haftadır yarin sabah doneceklermis onları da bi on dk goreyim dedi iyi tamam.Ben cocuklarla kosustururken ortanca kız pankek istedi onu yapmaya koyuldum kucuğu ağlıyor yaptim hazırladım yedi yedi tabağı duşurdu kırdı ...Kucuğu emzirirken bidaha bıraktım uyutamadim camlar batmasın diye supurgeyi actım.Yine emzirmeye koyuldum bu kez de sutu yerlere dokmuş oynuyor ...Ev almış başını gidiyor kucuğu uyutmaya calışırken ortancanin uykusu geliyor bugun hic uyumadi ve akşamları babası uyutur onu istiyor ama baba yok..3. Yaşındaki ağlaya ağlayan odada uyuya kaldı kucuğu de uyuttum Esimin cıkmasına değil sinirim arkadaşınıza gorsun abisinde ama insan bi duşunur degilmi bu kadın yikayacak cocukları cocuk uyumamis bugun uyutacak nasıl uğraşacak...Oyle bunaldimki sinirden oturdum ağladım bazen boyle hic biseye yetisememek sinirlerini yipratiyor normalde akşamları isten gelir ortancayla o ilgilenir ama iste sabrim tukeniyor..Sanki abisini cok seviyor araları iyi değil doğru duzgun başka zaman olsa konuşmak istemez koşa koşa gitti adam ben bunaldimda ondan mi buyuyor gozume bazen bunlar bilmiyorum cok bunaldigim anlardan biri oldu bu aksam paylaşmak istedim sadece bazen uc cocuk fikri gercekten bana gore miydi diye duşunmeden duramiyorum cok yoruluyorum sabrim tukeniyorbazenn. Ekleme: derken eşim geldi suratıniz hep duşuk dedi bende olan biteni anlattım iyi ozaman şimdide benle ilgilenirsin artik dedi ( kastettiği şeyi anladiniz siz) valla hic halim kalmadı benim dedim bardağa koyduğu cayı bıraktı icmedi iyi dedi gitti yatti :/