Merhaba sozume hızlı giriş yapıyorum, ben 25 yaşındayım ve aşka pek inanmıyorum; kısaca aşk diye yaşandığı iddia edilen duygunun kendini kandırmaca olduğunu duşunuyorum diyebilirim. Cunku kendim hic aşık olmadığım gibi etrafımda da aşık olan gormedim hic

yani hoşlanmaktan bahsetmiyorum da o aşk diye yaşandığı soylenen yoğun ve uğruna pek cok şey goze alınan sabrı sevgiyi sadakati kimsede gormedim. Yine de yalan yok bazen dizilerdeki filmlerdeki kitaplardaki aşkları gorunce ozeniyorum, vay be boyle hisler boyle sevgiler var mı acaba gercekte diyorum ama bir ilişki yaşadığımda olmadığını anlıyorum : D zaten birine oyle aşık olamazmışım gibime de geliyor acıkcası.
Acaba bu duşuncem eski ilişkilerimin ve eski erkek arkadaşlarımın boktan olmasıyla mı ilgili? Yani gercekte boyle duygular var, bir yerlerde yaşanıyor ve yaşatılıyor da beni mi bulmadı? Yoksa tamamen balon bir şey mi bu olay?
Siz aşık oldunuz mu? Olduysanız aşık olduğunuzu nasıl anladınız? Gercekten aşk varsa kac yaşına kadar aşık olunuyor : D